Saturday, March 12, 2016

Hello Weekend!

IMG_0511 IMG_0510

Monilla meistä on viikonlopun alkamiseen liittyviä tapoja. Kodin siivoaminen, kukkien osto, hyvä ruoka, liikunta - on kiva hemmotella itseään sekä perhettään kiireisen arkiviikon jälkeen ja vaihtaa vapaalle. Viikonlopun kunniaksi minä kävin eilen ostamassa kimpun tulppaaneita. En tiedä monesko tulppaanikimppu tämä on jo tänä keväänä, mutta tämä punainen tulppaanikimppu tuntui erityisen kauniilta kiireisen viikon jälkeen.

Maanantaina minä käänsin työelämässä uuden sivun kirjoitettavaksi, sillä aloitin työt uudessa työpaikassa! Viikko on ollut todella antoisa, paljon on vielä opittavaa, mutta luottavaisin ja kiitollisin tuntemuksin olen tämän ensimmäisen työviikon ahertanut. 

Tänään suuntaamme perheen kanssa pääkaupunkiseudulle hoitamaan asioita, ja siinä samalla käydään ehkä jossain kaupoilla sekä syömässä. Mitä te aiotte tehdä tänään? Ihanaa viikonloppua! :)

10 comments:

 1. Wonderful bouquet of tulips!

  Have a lovely weekend :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks sweetheart <3 Have a nice day!

   Delete
 2. Ihanaa kuulla, että uusi työ on mukavaa. :) Täällä on rentoiluviikonloppu. Edelliset ovat olleet todella kiireisiä. Jalkapalloa on kyllä huomenna, mutta pieni aika. Itse jo kävin spinnissä. :)
  Ihanaa viikonloppua! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihanaa! Ymmärrän sinua todella hyvin, välillä kiire vain ottaa otteensa. Siksipä tuollaiset viikonloput ovat tärkeitä hetkiä, jotta jaksaa taas. :) Toivottavasti sait levättyä ja nautittua olostasi. <3

   Delete
 3. Onnea uudelle työpaikalle muru..
  Mie ruukaan siivota jo torstaisin niin ei mene ihana perjantai hukkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Nanni <3

   Torstai on kyllä hyvä päivä myös viikonlopun askareihin, pieni varaslähtö ei ole koskaan pahaksi kun puhutaan vklsta. ;)

   Delete
 4. Oi että, onnittelut uudesta työpaikasta!! <3 Ihanat kuvat olet taas ottanut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos kiitos Jenna <3 Aamurutistuksen lähetän tuulen matkassa luoksesi!

   Delete
 5. Tulppaaneita minäkin ostan usein viikonlopuksi kotiin ;) Kiva kuulla että uudessa työpaikassa on lähtenyt hyvin käyntiin työt, iloa uuteen paikkaan <3 Leppoisaa sunnuntaita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulppaaneita voi kyllä kotiin kantaa hyvällä omatunnolla hintansa vuoksi. :) Yksi kukka, mutta värinsä osilta houkuttelee aina kaupassa!

   Toivottavasti teidän viikonloppu sujui hyvin ja rippijuhlat myös!? <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥