Monday, March 7, 2016

It`s Holly&Whyte again

Vuosi toisensa jälkeen Lindexin Holly&Whyte mallisto saa minut ihastumaan itseensä. Viimeiset kolme, ellei jopa neljäkin vuotta, olen löytänyt itselleni yhden jos toisen kivan vaatteen. Holly&Whyte on todella makuuni, tästä mallistosta kun löytyy raikasta raitaa, sinisen eri sävyjä sekä preppyhenkistä oranssia. Onneksi tämä mallisto tuli aikoinaan heille jäädäksensä, sillä yksikään kevään mallisto ei ole tuottanut tähän mennessä pettymystä.

Keräsin kollaasin tämän hetkisiä suosikkejani, ja näistä yläosista voisin jokaisen ottaa itselleni! Mallisto tarjoaa jälleen klassikoita, kuten raitapaitoja, neuleita, kauluspaitoja, ja t-paitoja.

Untitled #97

Tässä vielä näytille yksi inspiraatio kokonaisuus viime keväältä! Muistan tuon liivin sekä raidallisen neuleen kultaisella yksityiskohdalla todella hyvin. Olisin niin kovasti halunnut molemmat itselleni, mutta pienien kokojen loputtua, sain ihastella näiden toimivuutta pelkästään virtuaalisessa muodossa.


Untitled #57


Olen aikoinaan ostanut heiltä raidallisen bleiserin, ja harmikseni saan laittaa sen kiertoon. Sillä valitettavasti se on jäänyt isoksi. Niinpä minä jään himoitsemaan vielä sellaista! 

Iskeekö teihin preppytyylinen Holly & Whyte yhtä lujaa kui minuun? :)

2 comments:

 1. Ihania nuo kaikki :) Hyvää naistenpäivää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ovat! Mielusti sitä kotiuttaisi nuo kaikki itsellensä. :P
   Ja myöhäiset naistenpäivä toivotukset myös täältä suunnin. <3 Toivottavasti siellä viikko alkanut kivasti!? :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥