Thursday, March 31, 2016

Red pants!

Lämpimämpien ilmojen lähestyessä värit alkavat jälleen hiipiä pukeutumiseeni. Suosin pääosin neutraaleja sävyjä, mutta kesän tullen innostun aina väriläiskistä oikein kunnolla! Keltainen, oranssi ja punainen ovat ruskettuneen ihon rinnalla suosikkejani, ja erityisesti tämä jälkimmäinen väri kovasti jo houkuttaisi.

Ostin viime vuonna Vilasta punaiset housut itselleni, ja muistan käyttäneeni niitä kevään aikana paljon! Vielä on ehkä turhan aikaista pukea nuo housut ylle, mutta tahdon vakaasti uskoa, ettei kunnon kevätpukeutumista olisi enää montaakaan viikkoa.
Untitled #98
Untitled #29
Untitled #99

Virtuaalisovittelun jälkeen minä olen ainakin entistä valmiimpi keväälle! Mitä siellä tykätään? Oma suosikkini on raidan ja punaisen yhdistelmä. Joka vuosi tämä asu jaksaa ihastuttaa! Vielä kun löytäisi housujen lisäksi punaisen hameen myös. Kesän saapuessa nämäkin asukokonaisuudet ovatkin helposti toteutettavissa kun housut korvaa hameella. :)

3 comments:

 1. Sopiskogan mulle tuollaiset punaiset pökät? Tekis mieli kokeilla.

  ReplyDelete
 2. Aivan varmasti sopii Nanni! :) Vilasta olen ostanut nämä omani, ja taisikohan nämä maksaa 19 euroa jos oikein muistan. :)

  ReplyDelete
 3. Yleensä kun tälläisiä postauksia näkee, vähintään yksi kollaasi on sellainen joka ei iske/jota ei pukisi päällensä. Mutta nyt kyllä veit kaikki pisteet kotiin, aivan ihania kaikki! Sulla on ihana tyylitaju :)

  ♥:llä HENNA M.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥