Wednesday, March 16, 2016

Spring Sneakers

Olen muutaman kerran täällä blogin puolella maininnutkin himoitsevani tälle keväälle Niken mustavalkoisia Roshe Runeja, ja kolmisen viikkoa sitten laitoin Zalandolle tilauksen menemään kun huomasin kokoani olevan saatavilla. Hintaa näille citylenkkareille jäi muistaakseni 59 euroa, sillä tilauksen yhteydessä käytin hyväkseni 10€ alennuskoodin.

Normaalisti minun kokoni on Nikeltä ollut 36,5 - 37, mutta Roseissa päädyin ottamaan puoli kokoa isomman, ja tämä osoittautui hyväksi vaihtoehdoksi. Lesti on normaalia kapeampi. Kengät ovat ihanan pehmeät sekä kevyet jalassa ja vielä kivemman näköiset luonnossa kuin kuvissa!

IMG_0532

Viikon verran olen näiden kanssa kävellyt niin töissä että vapaa-ajalla, ja nyt kovasti pohdin näiden tilaamista myös valkoisena! Kesällä kun valkoiset citylenkkarit piristäisivät kivasti ballerinojen, tennarien sekä sandaalirivien ilmettä. ;)

Vinkkejä valkoisista citylenkkareista otetaan mieluusti vastaan!

6 comments:

 1. Onpas ne kivan näköiset! Mulle valkoiset tossut on ehdottomat kesällä, niitä taitaa olla tuolla jo kasa, kankaiset on Fred Perryltä ja nahkaiset Vagabondilta. Pääasiallisesti riittää kun ovat valkoiset ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu ja kiva kuulla sinusta pitkästä aikaan. <3 Toivottavasti siellä on kaikki hyvin? :)

   Ja sinä sen sanoit, pääasia on että ovat valkoiset. :D Siksipä olen alkanut pohtimaan matalavartisia Consseja citylenkkareiden sijaan. :P Saas nähdä mihin tulen päätymään... ;)

   Delete
 2. Kivan näköiset citylenkkarit <3 Valkoiset kelpaisi minullekin mut en uskalla ostaa kun tiedän etteivät pysyisi juurikaan valkoisina :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin pohdin aina tuota väriä, mutta nykypäivänä on todella paljon erilaisia helppoja vinkkejä värin ylläpitäimiseen, että suosittelen kyllä valkoisia jalkineita jos suinkin vain tarve. :)

   Delete
 3. Reebokilla on myös yhdet todella ajattomat perusvalkoiset citylenkkarit. Ja mikä parasta, ihan parhaat jalassa! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne sinun ovat myös kivat! Pitääkin pitää mielessä Reebokin valikoima. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥