Sunday, March 6, 2016

Sunnuntai kuulumisia

Näyttökuva 2016-03-06 kello 9.01.15

Maaliskuun ensimmäinen viikko alkaa jälleen olla takana ja meillä ollaan saatu nauttia lähimmäisten seurasta sekä tyttären harrastuksista. Eilen vietimme koko päivän isossa urheilukeskuksessa, herätyskello soi kuuden aikaan aamulla ja minä olin kahvilassa 9h muiden vanhempien kanssa, kun taas mieheni oli kentällä pisteyttämässä ja tytär pelaamassa. Kotiin tultuamme saimme isovanhemmat vielä iltateelle. Tytär meni nukkumaan kahdeksalta, ja mieheni kanssa jäimme sohvalle katsomaan Suitsia! Suositteluni tuolle sarjalle, nimittäin kyseessä on yhdysvaltainen komediasarja. Lakitoimisto,  kauniita ihmisiä, huumoria ja inspiroivia asukokonaisuuksia kerta toisensa jälkeen. Ystäväni kertoi meille jokunen viikko sitten tästä sarjasta, ja ensimmäisen jakson nähtyämme, olemme ahmineet itsemme jo viimeiselle tuontokaudelle. :P

Tänään olemme nauttineet aamiaisen kaikessa rauhassa, ja tytär on pian lähdössä hiihtämään isovanhempien kanssa. Minä mieheni kanssa suuntaamme vuorostaan ruokakauppaan. Iltapäivästä saan rakkaat lapsuudenystäväni lapsineen meille kylään, ja heille olisi tarkoitus tarjoilla jotakin hyvää! Ideoita? :)

Kuvat ovat viime aikaisempia kuviani Instagramista,  joten jos haluat seurata minua, löydät minut nimimerkillä @Elissabetes. Suloista sunnuntaita! :)

2 comments:

  1. Kivoja kuvia! Ei onneksi olla vielä marraskuussa ;)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Lotta kommentista ja korjauksesta! :P

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥