Tuesday, March 1, 2016

The first of march

IMG_8114

Oikein hyvää huomenta ja mukavaa maaliskuun ensimmäistä! Maaliskuun on minusta aina ollut ensimmäinen kunnon kevätkuukausi. Valoa alkaa riittämään, kadut alkavat kuivumaan, kaupat ovat täynnä tulppaaneja ja ihmisten kasvoilla alkaa näkymään hymyä.

Saatoin aamulla tyttären kahdeksalta koululle. Pieni happihyppely pienessä pakkasessa mutta aurinkoisessa tiistaiaamussa tuntuu ihanalta. Tämä aamu ei sinänsä poikkea muista aamuista, mutta marraskuun ensimmäinen päivä saa valtavan hymyn aikaiseksi. Tykkään kyllä talvesta, mutta kevät sekä kesä ovat aina olleet minulle sydäntä lähellä. Äidilläni on tapana ollut sanoa minua auringonlapseksi!

Täällä aherretaan viimeistä viikkoa opintojen parissa, ja viikonlopun aikana näpyttelin ensimmäisen kevät tilauksenkin menemään! Tästä lisää myöhemmin, kun paketin olen saanut käsiini. Nyt kouluhommien pariin -  Iloista tiistaita ihanuudet. :)

4 comments:

 1. Kevään tulo on niin super ihana juttu ettei voi uskoakaan. Aurinkopaistaa täydeltä terältä ja aamulla piipahdin loman kunniaksi siipan kanssa kävelyllä <3 voiko ihanempaa ollakaan? Ei voi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä sen sanoit. <3 Minäkin olen saanut joka aamu kävellä tyttären kanssa kouluun, ja pari viimeistä viikkoa ollaan saatu aamuaurinkon paisteesta. :))

   Delete
 2. Eilen oli ihana aurinkoinen päivä, piti kaivaa aurinkolasitkin oikein päähän....ihanaa tulee selvästikin kevät :) Mukavaa torstaita ja loppuviikkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kevät on jo aivan nurkan takana. <3 Toivottavasti teidän lomaviikko on sujunut mitä parhaiten? Ihanaa viikonloppua. <3<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥