Sunday, April 10, 2016

Maltillista hulluuttelua

Käsi ylös, kuka on löytänyt itsensä keltaisilta päiviltä viimeisten viiden päivän aikana? Minä en suunnannut yhtenäkään aamuna hullun kiilto silmissä paikan päälle, vaikka moni katalogin tuotteista, muun muassa Lexingonin kynnysmatto, Gantin pyyhkeet olisikin kutkutellut.

Tänä vuonna en löytänyt muodin puolelta montaa sydämentykytyksiä aiheuttavaa kappaletta. Huomioni kiinnittyi kuitenkin muutamaan kauniiseen mekkoon, jotka olisivat olleet loistovalinta kesän moniin juhliin. Mutta maltoin kuitenkin mieleni, ja keskityin sisustusosastoon joka eniten herätti minussa kiinnostusta.

Olemme pitkään puolisoni kanssa puhuneet uudistavamme tämän hetkisen astiastomme, ja nyt Hullut päivät antoi tulevalle vaihdolle aivan täydellisen alun...

IMG_0816

Tilasin keskiviikkona kahdeksan aikaan aamulla Villeroy & Boch Ovid- vesilaseja. Kahdeksan kappaletta laseja kera postikulujen kustansi yhteensä 36€. Tämä ostos ei siis juurikaan rokottanut kukkaroa, ja lisäpisteitä annan Stockmannille nopeasta toimituksesta. Tilaus oli perjantaina jo minulla! :)

Ihan ilman hulluttelua en siis selvinnyt, mutta eiköhän tämä ole sallittua kun vain kaksi kertaa vuodessa on vain mahdollisuus ihastella keltaista haamua. ;)

4 comments:

 1. Oi miten kauniit lasit! Ja varsin edullisella hinnalla jos kerran 8kappaletta tuolla summalla saitte!
  Nämä kestävät varmasti pitkään!
  Ihanaa sunnintaita! Toivottavasti ensi viikolla nähdään <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä olivat kyllä mainio löytö! Sen verran kovin tykästyttiin että yritettiin saada tilattua vielä toiset 4kpl lisää. Mutta tietystihän nämä loppuunmyytiin nopeasti. :)

   Onko sinulle selvinnyt aikataulut? Minä voisin kaivata lounasseuraa to - tai pe. <3

   Delete
 2. Ensimmäistä kertaa jätin hullarit väliin ihan kokonaan. Ensi viikolla tänne avataan uusi kauppakeskus ja halusin säästää aikani ja rahani sinne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Avataanko!? Minkä niminen ja ovat uudet liikkeet jo tiedossa? Varmasti hyviä avajaistarjouksia on luvassa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥