Wednesday, April 6, 2016

Meikit järjestykseen

Huomenta! Ajattelin tulla vilauttamaan teille tämän hetkistä kosmetiikkasäilytystäni. Arkiaamuisin minulla ei ole aikaa seistä peilin edessä montaa minuuttia, joten helpotusta arkimeikkiin tuo järjestys sekä on mukavaa kun kaikki ovat helposti ulottuvilla. Päivittäisessä käytössäni olevat meikkipurkit majailevat tällä hetkellä Seppälän meikkilaatikossa.

IMG_0756

Laatikossa on neljä lokeroa, kolme pientä ja yksi iso.  Isossa pitkässä lokerikossa säilytän pohjameikkiin tarvittavat purnukat. Lumenen pohjavoiteet / meikkivoide, valokynä ja muut suosikkini.

Kaksi pienempää lokeroa on tällä hetkellä varattuna huulimeikeille. Kiillot sekä punat vieritysten riveissään! Huulimeikistä tulin mieleeni, että joku uusi pinkki sävy olisi oikein tervetullut alkaneen kevään kunniaksi... ;)

Kolmannesta lokerikosta löytyy siveltimet, pinsetit yms. muut oleelliset välineet. Jotka muuten pitäisi  lähitulevaisuudessa pestä.

IMG_0747
IMG_0750

Sellaiselta näyttää minun säilytysjärjestelmäni tällä hetkellä, ja onhan tämä niin paljon helpompaa, kuin tavarat ovat ojennuksessa. Miten te säilytätte teidän meikkejä?

Nyt töihin, joten oikein ihanaa keskiviikkoa! :)

6 comments:

 1. Siis onks toi lokerikko Seppälästä? Myydäänks niitä vieläki? Itse ostin joku aina Ikeasta valkoisen lootan meikeilleni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä! :)) En vain yhtään tiedä onko tämä uusi vai vanha tuote heillä. Löysin kaksi meidän myymälästä, ja eivät kyllä olleet esillä mitä parhaiten. Joten luulen että nämä ovat jotain viimeisiä kappaleita. Mutta käy ihmeessä kysymässä lähimmästä myymälästä! :)

   Delete
 2. Siistissä järjestyksessä sinulla kaikki :) Minä olen miettinyt noita meikkien säilytysideoita meille "tyttöjen"vessaan joka tuntuu tällä hetkellä tursuavan purkkia ja purnukkaa ja ripsaria jne ....:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti osta tytöille näitä lokerikkoja! Tigersillä myydään myös näitä, mutta hiukan pienemmässä versiossa. Itsekin ajattelin omalle tytölle ostaa Babylipsiä ajatellen... :D

   Delete
 3. Ihanasti järjestyksessä! Minulle myös erityisen tärkeää on puhtaus ja että kaikki ovat järjestyksessä, etekin kun omaan kunnon arsenaalin kaikenmaailman kosmetiikkatuotteita :) Oletko käyttänyt ihan shampoota sivelten puhdistamiseen vai millä olet ne pessyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lokerikko on kyllä hirmuisesti auttanut järjestyksen ylläpitämisessä! :) Minä kun osaan vuorostaan osaan välillä taas kaaosta yllpitää liiankin hyvin kaappien suhteen. :D

   Siveltimien pesussa olen käyttänyt marselle saippuaa. Shamppoon nähden tuon saippuapalan käyttö vie enemmän aikaa, mutta ehdottomasti sen arvoista. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥