Monday, April 4, 2016

Neverfullin kevätsiivous!

Louis Vuittonin Nevefull Damier Azur on ehdottomasti yksi suosikeistani kevään saapuessa. Ostin tämän laukun itselleni viisi vuotta sitten, ja tuon oston jälkeen se on ollutkin kovassa käytössä näiden vuosien aikana. Laukun nahkaosat ovat ehtineet jo patinoitua kauniin hunajaksi, tosin aika ajoin niihin myös tarttuu likaakin. Säännöllisesti puhdistan laukkua, jotta se se säilyisi hyvänä vielä vuosia, ja näin kevään kynnyksellä ottaessani laukun jälleen aktiivisempaan käyttöön, olikin hyvä ensisijaisesti tehdä pieni kevätsiivous!

IMG_0689IMG_0698

Kauempaa katsottuna ei näe likaa niin hyvin, mutta lähikuvassa tummentumat tulevat hyvin esille. Nahkaosien puhdistuksessa olen suosinut Mulberryn  Collonia, mutta olen myös lukenut että Wolyn Neutra toimii myös oikein hyvin!

Pieni määrä ainetta liinaan, ja varovaisesti vain hinkkaamaan. Liinana olen käyttänyt valkoista mikrokuituliinaa.

IMG_0695 IMG_0700

Vauvan puhdistusliina käytän itse canvaksen puhdistuksessa. Jostain muistan lukeneeni myös, että liinojen tulisi olla alkoholittomia!? Kannattaa myös muistaa, että näiden liinojen kanssa ei missään nimessä pidä putsata nahkaosia. Sillä ne kuivattavat nahkaa, mutta canvakselle nämä sopivat erinomaisesti.

Kaiken tämän jälkeen laukku on melkein kuin uusi. ;)  Jos teillä on antaa hyviä vinkkejä puhdistamiseen, niin kertokaa ihmeessä! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi. ♥