Sunday, April 17, 2016

Sisustushaaveilua

Ajattelin näin sunnuntaisen kunniaksi tulla jakamaan teille tämän hetkisiä haaveitani sisustuksen saralta. Sillä kevään tullen sisustusinpiraatio nousee minulla aina huippuunsa, ja tälläkin hetkellä päässäni pyörii vaikka mitä ideoita. Osa pienempiä - osa suurempia, osa taas jo toteutuksen alla ja toiset vielä täysin haavelistalla!

Untitled #100Listalta löytyy mm. tällä hetkellä uusi astiasto, josta ensimmäinen osa onkin jo toteutettu ovid- vesilaseilla. Lisäksi listalta löytyy uudet tyynyt, ja uudet tyynyt tulisi löytää myös tyttären huoneeseen. Meillä tytär on haaveillut jo tovin "isomman tytön" huoneesta, ja olemme sopineet että pien sisustuksella lähdemme toteuttamaan tätä haavetta. Hänen huoneensa kun ei ole talomme suurimmasta päästä, on ajatus oltava visusti mukana kun uudet hankinnat ovat mielessä.

Pien sisustuksen ohessa listalta löytyy myös hiukan suurempaa, ja tämä on täysin haaveperäistä tällä hetkellä. Olen jo tovin haaveillut valkoisesta sohvasta olohuoneeseen, ja miten ihanaa olisikaan iso valkoinen sohva viimeistellä Lexingtonin tyynyillä... ;)

Yläkerrassa meillä on jo tällä hetkellä valkoinen nojatuoli sekä kahden istuttava sohva, ja olen tykännyt tästä combosta todella paljon! Siksi olisikin mielestäni kiva jatkaa tuon kokonaisuuden ilmettä olohuoneessa. Talomme on siis kolmekerroksinen, mutta vanha rintamamiestalo ei kuitenkaan sisäänsä ole mahduttanut hukkaneliöitä juurikaan. Joten värit sekä muodot ovat olleet oleellinen asia meidän sisustuksessa.

Sellaisia kotiajatuksia löytyy täältä! Haaveillaanko myös siellä jostain uudesta sisustushankkeesta tällä hetkellä? :) Oikein ihanaa sunnuntaita.

2 comments:

  1. Ihania sisustushaaveiluja sinulla ❤️ Minulla on projektina saada takaterassi jotenkin kivasti laitettuna kesäkuntoon ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, kuulostaa kivalta projektilta! Tekisitkö siitä oman postauksensa? Aihe kun on varmasti ajankohtainen monelle. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥