Sunday, May 1, 2016

First on May

image-27
Niin on vaput juhlittu ja voi kylläpä olikin hauska ilta! Me tosin hipsimme miehen kanssa jo puolenyön paikkeilla kotiin nukkumaan, kun muut vielä jatkoivat iltaa. Vietimme ensin vappua perheen kesken nauttien upeasta säästä kotosalla, ja illan saapuessa veimme tytön isoäidin hellään huomaan, ja kohotimme maljan vielä ystävien kesken. Itse asusta ei ole nyt laisinkaan kuvia, mutta ylläni oli musta kotelomekko sekä valkoinen jakku.

Toukokuu onkin sitten täynnä vaikka mitä kivaa ja jännittävää. Pääasiassa se tulee sujumaan samoissa merkeissä kuten aikaisempi kevät, eli töiden ja opintojen parissa, mutta kuitenkin sinne mahtuu niin paljon muutakin kivaa! Lämpenevät säät saavat myös tämän neidin sukat pyörimään jaloissa, mikä aiheuttaa aina vaikeuksia olla sisällä. :)

Tällaisissä fiiliksissä aloitellaan uutta kuukautta, ja seuraavaksi aion nauttia yhden jos toisen gluteenittoman munkin kera siman. Toivottavasti teidänkin vappu sujui mitä parhaiten rakkaiden seurassa! :)

1 comment:

  1. Juuri sanoin miehelleni että olipas ihana viikonloppu. Sen suurempia juhlimatta vietettiin aikaa perheellä, siivottiin pihaa ja käytiin konsertissa.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥