Monday, May 16, 2016

Long vest

Ollaksensa muodikas ei minusta tarkoita sitä, että joka sesongista tarvitsee ostaa ne uusimmat jutut, jotta olisi pukeutumisen osilta kuuminta hottia. Minusta muoti pikemminkin tarjoaa tapoja, millä piristää sitä omaa tyyliä. Se antaa ideoita uudenlaiseen yhdistelyyn sekä samalla hyödyntää niitä olemassa olevia vaatteita, jotka syystä tai toisesta ovat unohtuneet kaapin perälle.

Viimeisin poimintani aallon harjoilta on pitkä liivi. Tämä trendi vaate oli voimakkaasti esillä keväällä / kesällä 2015, mutta suomen sää olosuhteihin nähden, tämä vaate mielestäni soveltuu meillä ehkä enemmän syksyn sekä kevään pukeutumiseen, silloin kun kevyt kerrospukeutuminen on parhaimmillaan.

Onnistuin tämän harmaan liivin nappaamaan itselleni Seppälän alerekistä, ja kassalla käyntikään ei juuri rokottanut kukkaroa. 10 euron liivi, ei vielä ole päässyt käyttöön, mutta ehkäpä nyt tällä viikolla voisin viimeistään kokeilla tämän toimivuutta, sillä tämän viikon osilta tuo kerrospukeutuminen taitaa olla se juttu, mitä sääennusteisiin on ainakin katsomista!

IMG_0958IMG_0961

2 comments:

  1. Great piece!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Thanks! :) Have a nice sunday <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥