Thursday, May 12, 2016

Tennarit keväällä

image-28

Raikkaat valkoiset Converset ovat olleet jalassani viime päivien aikana harvasen päivä. Koen ne todella helpoiksi ja huolettomaksi vaihtoehdoksi varsinkin ennen kesän tuloa. Minulta löytyy perinteisten lyhytvartisten lisäksi myöskin pitkävartiset yksilöt, jotka ovatkin yhden jos toisen kerran vilahtaneet täällä asukuvien parissa.

Suuren suosionsa osilta olen useasti törmännyt oman koon uupumiseen, kun olen koittanut uusia metsästää. Viikko sitten kävi kuitenkin aivan mieletön tuuri, sillä Kookengässä kaikki jalkineet olivat -25% ja hyllystä onnistuin löytämään oman kokoni. 36 kokoa kun useimmiten taitaa tulla se pari kappaletta ainoastaan erien mukana myyntiin, joten tätä ostoa kutsuisin jo lottovoitoksi. ;) Samalla onnistuin tyttärellekin löytämään myös lastenosastolta viimeiset 34 lyhyt vartisena!

Tämä tarjoushaukka toivottelee iloista torstaita! :)

4 comments:

 1. Noi on niin ihanat.
  Itse ostinntasan samanlaiset vuosi sitten Turkista (joo ei tosiaankaan aidot) mut harmikseenhan ne lähestulkoon hajosi käsiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Converset ovat kyllä hinta-laatusuhdeen aivan huiput! Minua kyllä onnisti tämän oston kanssa perinpohjaisesti. :)) Suosittelen 100% näitä, maksavat itsensä takaisin. :)

   Delete
 2. Hei taas,

  Converset on todellakin helppo yhdistää melkein minkä tahansa asun kanssa. Valkoisena näyttävät todella raikkaalta. Mainiosti toimivat viimeisimpien Instagram outfittien kanssa, kerrassaan ihania. Pakko myöntää, että punastelin ihastuksesta Minni-outfitin kohdalla, näytit söpöltä :3

  Itseltä ei löydy Conversen tennareita, kun aikanaan päädyin Puman talliin. Pidän todella paljon matalaprofiilisita tennareista ja Puman Soleilit ovat ehdoton suosikkini. Kyseistä mallia löytyy omasta kokoelmasta useammassa eri värissä.

  Kiitokset taas postauksesta.

  -Vella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Vella, kiitos aivan mielettömästi kun jaat kullan arvoista aikaasi blogini parissa, ja jaat aina positiivistä mieletä. Kiitos. <3 Miten ihana onkaan kuulla, kun inspiroidutte asuistani. :))

   Puma on itselleni hiukan vieras merkki, mutta ehdottomasti käyn seuraavaksi googlettamassa tuon sinun mallisi, kuulostaa meinaan todella lupaavalta! Kiitos vinkistä! :)

   Toivottavasti kuulen sinusta pian lisää <3 Rutistusten kera lähetän iloa uuteen viikkoosi. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥