Sunday, May 22, 2016

Terassi tällä hetkellä

Viikonloppu on täällä sujunut mitä parhaiten! Perjantaina töiden jälkeen pakkasimme kimpsut sekä kampsut, ja suuntasimme merelle. Vene on siis laskettu vesille, ja kesäkausi on nyt meidän perheessä virallisesti otettu avosylin vastaan. Lauantaina oli kuitenkin palattava takaisin aherrusten pariin, ja upeassa ulkoilmassa saimmekin työstettyä terassia. Tilaamamme sohva on nyt myös paikoillansa. 

Terassi itsestään ei aivan ole vielä valmis. Vielä pitäisi rakentaa kaide sekä rappuset, mutta muuten on viittä vaille valmis tämä projekti. Ja mitä piensisustamiseen tulee, niin ajattelin hankkia muutaman sinkkiastian kukkasille, sekä muutaman lyhdyn. Mahdollisesti myös merihenkinen mattokin voisi olla kiva!?

Reilussa viikossa itse rakennus projekti pitäisi siis olla valmis, joten enemmän kuvia luvassa silloin, tässä nyt tämän hetkinen "tilanne".

IMG_1042IMG_1041IMG_1043IMG_1046IMG_1049IMG_1038

Suloista sunnuntaita ihanuudet. <3 Me lähdemme seuraavaksi treenaamaan, ja tyttärellä olisi tänään kaksi jalkapallon sarjaottelua luvassa. :)

4 comments:

 1. Näyttääpä kivalta, vaikka vielä muutama kohta puuttuukin. Ihania terassikelejä nyt onkin, toivottavasti jatkuu vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sukhimatot! :) Aivan varmasti kesän ihana lämpö on vasta edessä! :)

   Delete
 2. Miten upea terassi! En löydä edes sanoja, siis IHANA!

  ReplyDelete
 3. Ihanuus <3 Kiitos kovasti! :))

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥