Wednesday, May 11, 2016

Terassiprojekti

Heipparallaa ja oikein ihanaa keskiviikkoa! :)

Täällä ollaan otettu jälleen arki todella hektisesti vastaan, en tiedä onko meillä arki (ikinä) ollut näin kiireistä kuin tänä keväänä!? Tuntuu että päivät sekä viikot vain juoksevat silmissä. Onneksi lisäenergiaa päiviin on tuonut viime päivien aikana aurinko! Meillä päin ollaan saatu nauttia aivan mielettömän upeista ilmoista nyt 1,5 viikkoa, ja näiden säiden ansiosta olemme alkaneet rakentamaan terassia.

Terassin teko on ollut mielessämme jo pitkään, mutta sen toteuttaminen on jostain syystä aina vain lykkääntynyt. Mutta nyt kevään ensimmäisenä hellepäivänä inspiraatio iski ja saimme terassiprojektin käyntiin!

Palaan itse terassin kokonaisuuteen kunnolla sitten, kunhan saamme rungon itsestään valmiiksi ja saamme hankittua kalusteita. Yhden sohvan olemmekin jo tilanneet, ja tämä allekirjoittanut ei malttaisi enää yhtään odottaa että kaikki olisi jo valmista! Sohvan kaveriksi olemme suunnitelleet pientä pöytää sekä mahdollisesti tuolin jos toisenkin sohvan jatkeeksi. Piensisustamisen saralla haluan ehdottomasti merihenkisiä tekstiilejä, sekä mahdollisesti vihreitä kasveja piristämään kokonaisuutta.

image-30

Tässä hieman ensitunnelmaa projektin etenemisestä. Olen aivan mahdottoman innoissani tämän projektin käynnistymisestä, visio viihtyisästä kesänviettopaikasta on jo asteen verran lähempänä. :)

6 comments:

 1. Ihana projekti teillä meneillään! <3 Meillä terassi on viimeisen viikon aikana ollut kyllä ehdottomasti kuin toinen olohuone! Ihanaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on ollut kiva yhteinen projekti, ja uskon myös, että meillä tullaan tulevana kesänä viettämään paljon aikaa täällä! :) Yhdet juhlatkin olemme tyttöjen kesken jo sopineet. :) Kivaa viikkoa myös teidän perheelle <3

   Delete
 2. Kohta pääset viettämään ihania lämpöisiä kesäpäiviä omalle terassille siis ❤️

  ReplyDelete
 3. Odotan innolla näkeväni valmii kokonaisuuden. Me laajensimme teranssimme toissakesänä ja lisätila on tullut kyllä tarpeeseen.

  ReplyDelete
 4. Ja minä en malta odottaa että pääsen kuvailemaan valmista lopputulosta teille! :))

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥