Friday, June 3, 2016

Tyylini kolmella sanalla

Vihdoin ehdin tänä aamuna istua kahvikupin kera tietokoneen ääreen ajan kanssa! 1,5 viikkoa on mennyt aikamoisessa oravanpyörässä, mutta nyt kalenteria katsellessa alkaa helpottamaan. Muutama koulupäivä olisi vielä ensi viikolla luvassa, ja tuon jälkeen saa höllätä hetkeksi aikaan opintojen kanssa. Pienen hiljaiselon aikana on  postausideoita ehtinyt kertymään aika kivasti, ja nyt kovasti toivonkin löytäväni jälleen säännöllisen postaus tahdin. Kovasti olen kaivannut tänne!

Postauksista puheenollen, viihdoin saan kertoa teille yhteistyöstäni Indiedaysin sekä BioLuvilin kanssa. Minun lisäksi kampanjassa on mukana moni muu upea Indiedaysin bloggaaja. Minun osuuteni kampanjassa on sosiaalinen media, ja eilen oli vuoroni jakaa ensimmäinen asu Instagramissa. Lämpimästä suosittelen osallistumaan lukijoiden väliseen kilpailuun, sillä pääpalkintoja kilpailussa on 300€:n arvoinen lahjakortti vapaavalintaiseen vaatekauppaan! Minun kampanja asuja voit seurata Instagramissa @Elissabetes, ja täältä voit katsoa ensimmäisen asun sanavalinnat! :)

IMG_0966
IMG_0970
IMG_0967


bleiseri ESPRIT
pusero CUBUS
farkut ESPRIT
tennarit CONVERSE
laukku LOUIS VUITTON

2 comments:

 1. Onnittelut yhteistyöstä <3 Mukavaa että alkaa kalenterissa olemaan väljempää, täällä myös koulun osalta helpotti vielä töitä 6 viikkoa ennen kuin pääsee kesälomalle, jaksaa jaksaa....Mukavaa viikonloppua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen <3 Ja kiitos kun käyt jakamassa täällä hyvää mieltä, olet ihana!

   Ihanaa uutta viikkoa teidän perheelle! :) <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥