Monday, June 20, 2016

Viime päivinä olen...

... Ennen kaikkea todennut kuinka ihanat lukijat minulla onkaan. Kiitos teille muutamille lukijoille kun olette kyselleet kuulumisia s.postien muodossa! Nyt viimein on opiskelut saatu tältä vuodelta päätökseensä, ja seuraavat kaksi kuukautta saan läppäri ajan jakaa vain ja ainoastaan blogille.

... Valmistin ensimmäistä kertaa Ananaskulhon, ja vain minä en rakastunut suussa sulavaan herkkuun, vaan miehenikin piti kovasti siitä. Muutaman kerran näin jälkeenpäin olenkin saanut kyselyjä, koska meillä taas terveys herkutellaan. ;)

.... Inspiroitunut jälleen Hannan asuista, ja kävin ostamassa H&M:stä itselleni olkaimettoman paidan. Josta tulossa oma postaus!

.... Liikkunut ulkosalla, joten salitreenit on jäänyt vähäisemmälle. Tosin kovasti kyllä tekisi mieli päästä jälleen nostamaan rautaa, kun rannekin on jälleen terve!

Näyttökuva 2016-06-19 kello 20.11.30

... Pukeutunut raitoihin melkeinpä päivittäin! Raidat ovat vain niin suuri osa minun pukeutumistani.

... Elänyt hetkessä. Vetänyt syvään henkeä sekä ihastellut maisemia.

... Tehnyt töitä todella paljon, sekä tressanut vähän liiaksikin asioista.

Näyttökuva 2016-06-19 kello 20.11.53
... Nauttinut opiskeluystävien seurassa maittavan lounaan. Syönyt myös ystävän kanssa irtojädet ihastellen kaunista kesäiltaa.

... Jakanut onnenhetkiä pitkäaikaisten ystävien kanssa, ja kotiin tuomiseksi saimme lempikukkiani. Pionit. <3

... Potenut laukkukuumetta! Nyt viimein voisi olla aika palkita itseä onnistuneesta opiskeluvuodesta töiden ohessa!

Sellaista siis tänne! Mitä teille kuuluu? <3 Huomiseksi onkin sitten luvassa asukuvaa kera citylenkkarien. Kivaa uutta viikkoa. :)

2 comments:

  1. Ihania juttuja sulla ollut ja tuo hetkessä eläminen on niin viisasta, kunpa vaan itsekin aina sen muistaisi! Ja todellakin olet uuden laukun ansainnut hienosta urakoimisesta :)

    ReplyDelete
  2. Voi Reetta <3<3 Olet niin monet kerrat ollut ajatuksissa! Ihana kuulla sinusta ja vielä upeampaa oli klikata blogisi pariin. <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥