Friday, July 29, 2016

Hello Weekend

Ihanaa, se on jälleen viikonloppu! Arkipäivät näin kesälomalla tyttären kanssa tuntuu menevän hurjaa vauhtia, ja tuntuu kuin juuri viikonloppu olisi vasta ollut, viikonlopuissa on tietysti paras koko perheen vapaa. Eilen kiirehdimme tyttären kanssa a- paikasta b:hen hoitaen juoksevia asioita sekä samalla reissulla kävimme ostamassa uusia vaatteita tyttärelle. Meillä päin koulu alkaa 1,5 viikon kuluttua ja ennen koulun alkua olisi tarve vielä hankkia vähän sitä sun tätä! Kouluhankintojen lisäksi olisi tarkoitus hiukan sisustaa kolmosluokkalaisen huonetta uudelleen, kuten myös olohuonettakin!

Meidän perheessä kesäloma on saanut kauhean inspiraation sisustaa kotia hiukan uusiksi. Miehen kanssa olemme tosin sopineet, että suurempia hankintoja emme tee ennen kuin vanhat huonekalut ovat pois alta. Tavaraa on siis laitettu tällä viikolla myyntiin, ja mahdollisesti jo huomenna olohuoneesta mm. sohvamme saa uuden kovin!

liljat

Loppuviikkoon kuului myös piipahdus kukkakaupassa, ja jälleen mukaani lähti liljoja. Voi kuinka ne osaavatkin kauneudellaan lumota.

Nyt vaatteiden vaihtoon ja treeneihin. Mahtavaa viikonloppua murut!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi. ♥