Thursday, July 14, 2016

Kesäkuulumisia

Ihanaa torstaita! Täällä ollaan onnellisesti heräilty ensimmäiseen kesälomapäivään, tai instagramin puolella ehdin eilen jo selfien muodossa intoilemaan kesälomasta, mutta aivan oikeasti tänään on ihan oikea virallinen kesälomapäivä! Sillä eilisaamuna kävin vielä hoitamassa viimeiset työasiat kuntoon ja toivottamassa muulle tiimille hyvää kesää, ja tuon jälkeen kävin hoitamassa muut kiireelliset asiat alta pois.

Kesä on tähän mennessä tuonut mukanansa vaikka mitä ihanaa mukanansa, mutta myös arjen kiire on mukanansa tuonut murhetta ja jonkin asteen uupumista. Kaikesta huolimatta, olen tietoisesti elänyt joka hetkessä sydän mukana. Suomen kesä on aivan liian lyhyt, joten jokainen hetki on tähän mennessä mennyt syvälle sydämen juuriin saakka.

Näyttökuva 2016-07-14 kello 9.49.14

Menneiden kesäviikkojen aikana...

- Olen saanut nauttia meren kauneudesta, ja joka ikinen kerta tuo kaunis maisema on kauneudellaan sokaissut minut.  Ocean has my heart - taitaa parhaiten kuvastaa tuntemuksiani meren äärellä.

- Syönyt mansikoita, mustikoita, kiiviä, ananasta, mangoa kesän herkkuja melkein päivittäin, ja kyllästymisen merkkejä ei ole havaittavissa edes.

- Lempikukkani kesällä on pioni, ja ensimmäisen pionin sain kantaa kotiin rakkaan ystäväni luota. Olimme tyttöjen ja perheittemme kanssa ihastelemassa ystävä perheen uutta kotia, ja heidän pihalta sain kantaa kesän ensimmäisen pionin kotiin. Pionin kauneutta sain vielä ihastella myös omalla kotipihalla, kun meidän nuput alkoivat kukkimaan.

- Olen tähän mennessä kesää minun ylläni on nähty raitaa, valkoista kera sinisen melkein päivittäin, ja yhtenä päivänä havahduinkin vaatepinojen edessä, että pitäisikö sitä välillä pukea hiukan muutakin ylle!

Näyttökuva 2016-07-14 kello 10.43.48

- Kappahalin alerekistä onnistuin löytämään kauniin pitsisen topin.

- Olimme perheen kanssa Naantalissa syömässä ja nauttimassa tavattoman kauniista kesäpäivästä. Tämä Naantali päivä kuuluu joka vuosi kesäämme, ja siellä ollessamme lapsuuden muistot tulevat vahvasti pintaan. Tänä vuonna tuo päivä tuntui kaikessa kauneudessaan suurelta surulta sydämessä. Tällä kertaa en saanut enää lähettää sitä tärkeintä postikorttia rakkaalle.

- Naantalin lisäksi Hangolla on erityinen paikka sydämessä! Olimme viime lauantaina karuselli rannassa nauttimassa lämmöstä, ja myöhemmin illalla Itämeren satamassa saimme ihastella purjeveneitä.

Näyttökuva 2016-07-14 kello 10.45.43

Kesäviikot ovat meillä ollut sitä ihan tavallista arkea, mutta sitäkin tärkeämpää ja kovasti nyt toivon että näin se jatkuisikin. Mitä teille kuuluu? <3

4 comments:

 1. Niin ihania kuvia, että tuijottelin niitä varmaan monta minuuttia. Mistä viimisen kollaasin raitamekko on kotoisin, on meinaan aivan täydellinen! Tilanne vaatisi miltei sydänsilmäisiä emojita :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Katariina, kiitos <3 Kuvat ovat minulle se juttu, ja erityisesti niihin tykkään panostaa, joten et tiedäkään kuinka iloiseksi tulin kommentistasi. :))

   Raitamekko on vuosia vanha ostos Vilasta, mutta joka vuosia olen heillä vastaavanlaisia nähnyt. :)

   Delete
 2. Ei pahalla, mutta miksi sul on Jonnamaista Jonnan ja Alexa Dagmarin kuvia tässä? Eikö aina pitäis merkitä kuvien ottaja, jos käyttää toisen kuvia? :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos Anonyymi muistuksesta! Ehdottomasti pitää, kollaasien ja postauksen teossa unodin merkata kokonaan lähteen. Nyt on merkattu! Kiitos. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥