Saturday, July 2, 2016

Muistilista alennusmyynteihin

- Mieti etukäteen mitä tarvitset
Kun pohdit etukäteen tarpeitasi vaatehuoneen edessä, ja teet vaikka pienen muistilistan tarpeistasi, näin ollen vältyt hutiostoksilta. Punaisten tarralappujen edessä on hyvä myös kysyä itseltään, että olisitko valmis ostamaan tämän ihan normaalihintaisenakin. Itse olen tänä vuonna tehnyt kaksi hutiostosta, juurikin sokaistuani vain alelappuun.

- Klassikot
Trendien lisäksi alerekeistä voi onnistua myös löytämään vaatekaapin kulmakiviäkin. Syksy kera talven on kuitenkin edessäpäin, joten hankintoja kannattaa pohtia myös pidemmän päälle. Minun vaatekaapin klassikoita ovat muun muassa hyvänlaatuiset neuleet, raidat, kauluspaidat, trenssi, nahkanilkkurit...

- Materiaalit
Kasmirneule on tunnetusti neuleissa todella kallista, joten esimerkiksi alennusmyyntien suhteen tämä materiaali kannattaa pitää mielessä. Oli alennusmyynnit tai mikä tahansa shoppailu kyseessä, kurkistan aina pesulapusta materiaalin.

-  Miltä vaate näyttää jo kaupassa
Materiaalilapun lisäksi kannattaa tarkastella itse vaatetta sekä tunnustella sitä. Jos paita näyttää nuhjuiselta ja ryppyiseltä jo kaupassa, se ei todennäköisesti ole kovinkaan pitkä ikäinen.

-Osta vain tarpeeseen
Alkuun hieman palatakseni, mieti tuleeko vaatteelle ihan oikeasti käyttöä. Jos ostamista tarvitsee vähänkin empiä pidempään, suosittelen jättämään vaatteen suosiolla kauppaan.

IMG_1100

Siinä minun vinkkini alennusmyynteihin! Onko teillä jotain muita hyviä vinkkejä jaettavaksi? :)

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi. ♥