Wednesday, July 6, 2016

Off shoulder

Paljaat olkapäät ovat ehdottomasti tämän kesän trendi. Viime aikoina blogit ovat erityisesti tarjonneet vaikka minkälaisia olkapään paljastavia toppeja sekä paitoja. Itse olen bongannut erityisesti valkoisia sekä sinivalkoraidallisia  ja mitä pidemmälle kesää ollaan päästy, olen muutaman kukallisenkin nähnyt! Tällä hetkellä ei taida olla yhtäkään vaatekauppaa missä ei voisi olla törmäämättä tähän vaatekappaleeseen.  Minäkin kotiutin muutamia viikkoja sitten H&M:stä itselleni sinivalkoraidallisen yksilön.

Omaani en ole juurikaan vielä käyttänyt, mutta kuumana kesäpäivänä näen uuden paitani valkoisten shortsien kaverina. Tosin helteiden uupuessa paidan  voisi yhtä hyvin myös käyttää valkoisia farkkuja!

Näyttökuva 2016-07-05 kello 19.51.58

 Iskeekö tämä trendi teihin? :)

2 comments:

 1. mä en ole pitkään aikaan tykästynyt mihinkään trendiin niin paljon kuin tähän olkapäät paljastavaan - en kyllä osaa sanoa miksi :D Ja näitä on kyllä tullut hamstrattua jo enemmän kuin tarpeeksi :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Heips taas,

  Ei ole säät oikein sallineet. Itse en ole kerennyt käyttämään olkaimettomia toppeja sateisten koleiden säiden takia, mutta pidän kyseisen laisista vaatteista. Kädet vapaaksi jättävät/hihattomat olkaimettomat topit ovat kesä suosikkini. Aurinkoisina kesinä vakio vaatekaappale minun yllä. Löytyy vaatekaapista monessa eri värissä, mutta pääsääntöisesti yksivärisinä. Iltamenoihin myös korsettimainen musta keinonahkainen. Voisin helposti kuvitella käyttäväni kuvakollaasin asuja :)

  Mukakavaa viikonloppua

  -Vella

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥