Wednesday, July 20, 2016

Silitysvesi

Uusia tuotteita on aina kiva kokeilla, ja varsinkin jos tuote vielä lunastaa lupauksensa, ei ensimmäistä kokeilu kerroista voi kuin iloita. Keväällä Murenan blogi- illasta ostin kotiin vietäväksi silitysveden, ja enää en voisi kuvitellakaan eläväni ilman tätä. Minulle silitysvesi myytiin Murenassa helppouden nimissä. Silitysvettä voi käyttää kahdella eri tapaa, ihan suihkauttamalla silitettävälle kankaalle ennen silitysrautaa, tai suihkauttamalla ihan tekstiilille jonka jälkeen annetaan tekstiilin hetken aikaa hengähtää henkarilla.

IMG_1216

Silitysvettä olen tässä kesän mittaan suosinut erityisesti puseroissa. Kuinka helppoa on ollutkaan suihkauttaa silitysvettä vasta pestyn paidan päälle, antaa hetken sen levähtää ja pukea paita tämän jälkeen ylle.

IMG_1205

Silitysvettä on myös tultu kokeiltua kiireessä miehen pellava shortseihin. Pesun jälkeen shortsit olivat todella rypyssä, eikä silitysraudan kuumenemiseen ollut juuri tuolla hetkellä aikaa, joten suihkutin shortsit kahdesti läpi, ravistelin ja se oli siinä! Erityisesti kevyet materiaalit tuntuvat pitävän tästä vedestä.

IMG_1226

Onko teillä kokemuksia silitysvedestä? :)

2 comments:

  1. Silitysvesi oli minulle uusi tuttavuus. Kuulostaa todella hyvältä! Piti heti mennä katsomaan tuotetta Murenan sivuille ja eiköhän tämä lähde tilaukseen. :)

    Terveisin, Marjo / Elämäni päivä
    http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    ReplyDelete
  2. Tätä en ole koskaan testannut mutta postaustasi lukiessa ehdottomasti haluaisin :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥