Wednesday, August 24, 2016

Kasvonaamio - MayBeauty

*Yhteistyössä MayBeauty

Aikaisemmin keväällä kerroin teille täällä, kuinka tärkeäksi koen ihoni hyvinvoinnin. Pesen kasvoni aamuin illoin, sekä kerran viikossa tykkään tehdä tehohoidon. Nivean kasvonaamiot sekä puhdistuslaput ovat olleet todella pitkään jo minun suosikkeja,  mutta nyt on löytynyt uusi suosikki!

Pääsin testailemaan MayBeautyn kasvonaamiota, joka lupaa poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa sekä rasvaa. Tein tämän tehohoidon naistenpäivien aikana, kun kasvoissa oli muutama epäpuhtaus ja iho tuntui väsyneeltä sekä aavistuksen jopa samea.

IMG_1603
IMG_1616
IMG_1606
IMG_1622

Aloitin pesemällä meikit pois, jonka jälkeen puristin pakkauksen sisällön lautaselle ja levitin sen mukana tulleen siveltimen kanssa kasvoille. Siveltimellä levitys oli todella helppoa ja vaivatonta. Aine on aika vahvaa, joten silmänympäristön kanssa kannattaa olla varovainen. Aineen annetaan vaikuttaa 30-45 min, jonka jälkeen se vedetään kelmuna pois kasvoilta. Tämän maskin kanssa ei käytetä siis vettä! Irrotetusta maskista näet, kuinka mustapäät sekä kuollut ihosolukko on jäänyt siihen kiinne. Naamion poistamisen jälkeen iho tuntui todella pehmeältä sekä puhtaalta.

IMG_1625

Monia kasvonaamioita olen kokeilut, mutta tällaiseen en koskaan aiemmin ole törmännyt! Olen kerran tätä nyt kokeillut, ja ehdottomasti aion seuraavat 3 viikkoa jatkaa tämän tuotteen parissa. Ensimmäinen kokeilukerta oli sen verran hyvä, että mielenkiinnolla jään seurailemaan MayBeautyn vaikutuksia kasvojeni hyvinvointiin.

Koodilla elissamask saat 30 % alennuksen MayBeautyn tuotteista. Klikkaamalla tätä linkkiä aktivoit automaattisesti alennuksen.
 

2 comments:

  1. OIh tätä täytyy itsekin kokeilla, näin syksyn alkaessa kaipaankin itselleni naamaan ja oikeastaan koko kroppaan jotakin piristystä ja kosmetiikkaa ajattelin testailla syksyn mittaan :) omatekemä kasvonaamio testaukseen tulossa ;)

    ReplyDelete
  2. Suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta! Meni ehdottomasti minun ykkös suosikiksi. :))
    Tänään aion jälleen suorittaa viikon tehohoidan tämän kasvonaamion kanssa, kiva aloittaa viikonloppu rentoutuneen ja hoidetun nassun kera! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥