Thursday, August 11, 2016

Neverfull kokemuksia

Kesän aikana sain postaus toiveen, jossa kertoisin omia kokemuksia Lv:n Neverfullista. Tartuin mielelläni tähän aiheeseen, sillä laukut heikkouteni ja niistä on aina kiva puhua!

Olen ostanut tämän laukun viitisen vuotta, ja näiden vuosien aikana tämän laukun hyvät sekä huonot puolet ovat tulleet oikein tutuiksi. Damier Azur- kuosinen laukkuni on keskikokoinen kooltaan, eli Louis Vuitton kokomerkinnöissä Mm, ja tämä koko on ollut minun tarpeisiini mitä täydellisin. Ennen laukun ostoa pohdin tosiaan GM sekä tämän MM välillä, mutta onneksi päädyin kuitenkin tähän keskikokoon, sillä minun 163cm varrellani tuo suurin koko oli todella jättimäinen, joten voi olla että näin jälkikäteen ajateltuna tuo GM ei varmasti olisi saanut näin paljon käyttöä kuin MM.

IMG_1488
IMG_1491

Vuosien aikana Neverfull on ehdottomasti ollut yksi uskollisimmista arkilaukuistani. Milloin mitäkin tavaraa se on kantanut sisällänsä. Opinnot aloitettuani olen muutaman kerran saanut pelännyt määrän olevan jo liiaksi, mutta laukku sekä kahvat ovat näyttäneet todellisen kestävyyden! Olen kuullut, että kahvat jaksavat jopa 200kg. Mene ja tiedä kuitenkaan onko tuo vain joku legenda. ;)

Neverfull on malliltaan todella näppärä, sillä jos laukkua ei tarvitse ahtaa aivan täyteen, voi laukun kulmat taitaa sisään, jolloin se on sieppeämpi kooltaan.

IMG_1496
IMG_1493

Ainoa miinus asia minkä laukusta keksin, on avonaisuus. Neverfullissa ei ole vetoketjua tai minkäänlaista suoja läppää.  Onneksi kuitenkin arvotavaroita voi säilyttää vetoketjullisessa sisätaskussa, ja Neverfullin kanssa voi  vuorostaan suosia sisälaukkua.

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen Neverfulliin ja käytän sitä vuoden ajasta riippumatta melkeinpä viikoittain. Olen ollut jopa niin tyytyväinen, että voisin tämän samaisen laukun hankkia jopa toisella kuosilla! :) Mitä mieltä te olette tästä Lv:n klassikko laukusta?

12 comments:

 1. Tahtoisin itsekkin jonkun tämän tyylisen ajattoman laukun, ihana!♥ Ainoa että paljon matkustelevana mulle on kyllä ihan ehdoton vetoketju laukussa, jottei näpistetä ulkomailla mitään niin helposti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän hyvin, että avonaisuus häiritsee tässä mallissa! Minäkään en matkustaessa liikun tämän laukun kanssa kaupungeilla. Mutta ihan arkikäytössä tämä on mitä parhain laukku! :))

   Delete
 2. Replies
  1. Tämä on kyllä loistava laukku arjen keskellä, niin mallin että materiaalinsa osin myös! :)

   Delete
 3. Neverfull on mulla kans ollut käytössä lähes päivittäin, että todellakin rahanarvoinen ostos <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että näin moni pystyy samaistumaan hyviin kokemuksiin tämän mallin kanssa! :)

   Delete
 4. Nv on niin klassikko ja oma suosikkini myös! 😍 Ja 200 kg painon kesto ei ole legendaa, kuulin saman LV:n myyjältä kun olin ostamassa omaa kaunokkiani. Nimensä mukainen laukku siis! 😄❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mallin sekä materiaalin lisäksi tällä laukulla on siis monta syytä on klassikkojen klassikko! :))

   Delete
 5. Ihana postaus ❤️ Itsi miten kivannäköinen tosiaan tuo laukkusi on, ei ihme että tykkäät käyttää sitä paljon ❤️Kivaa loppuviikkoa ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että tästä postauksesta on tykätty, mutta toisaalta ihmekö tuo, kun kysessä on oikea klassikko laukku! :)

   Ihanaa keskiviikkoa murunen. <3

   Delete
 6. Mun mielestä tuo laukku on magee, jotenki tuo kuosi iskee muhun:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama myös täällä ja mieluusti sitä ottaisi tämän samaisen laukun myös toisessakin kuosissa! :))

   Iloista keskiviikkoa! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥