Wednesday, August 10, 2016

Tyllihameessa

Viime päivinä säät eivät ole olleet kovin armollisia enää hameille sekä paljaille säärille, mutta silti uskallan olla toiveikas  vielä kesäpukeutumisen suhteen. Vielä en ole valmis pakkaamaan kesävaatteita pois, varsinkaan kun edessä olisi myös yksi etelän matkakin! Palaan tähän aiheeseen vielä oman postauksen kera. :)

IMG_1475

Viimeksi tosiaan näitte hameen kanssa asua täällä, ja eilisessä postauksessa kerroin teille yhdistäneen tyllihameen kanssa raitaa  Tämä Holly&Whyten raitaneule on muuten suosikkini, se on todella vanha, mutta sitäkin rakkaampi. Minusta arkena tyllihameen kanssa voi huoletta yhdistää rennon t-paidan että neuleen matalien jalkineiden kanssa.

Koen tyllihameen sopivan myös juhliin. Omani on hyvin neutraali sävyltään, joten senkin osilta hame on puettavissa vuodenajasta riippumatta koska vain. Kauniisti laskeutuva paitapusero sekä avokkaat takaavat tyllin kanssa oikein kauniin juhla-asun. Mitä mieltä te olette tyllihameista?

IMG_1471IMG_1474

neule HOLLY&WHYTE
tyllihame H&M
laukku CHANEL
sormus GLITTER
ballerinat H&M

1 comment:

 1. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥