Wednesday, August 17, 2016

Vaatekaapin kuusi suosikkia

Tämän hetkisistä luottovaatteistani löytyy hyvin pitkälti ne vaatekaapin klassikot. Erilaiset puserot, bleiserit sekä farkut ovat nyt viime päivinä päätyneet ylle, kun syksy näin yllättäen otti tullaksensa. Sävymaailma on minulle tuttua ja turvallista valkoista ja sinisen eri sävyistä.

IMG_1563

Navybleiseri
Tämä bleiseri on vuosia vanha, mutta sitäkin mieluisampi yksilö. Klassinen mutta aavistuksen biker- henkinen yläosa tekee mielestäni tästä Espritin klassikosta mielenkiitoisen kultaisineen yksityiskohtineen.

Harmaa neule
Neuleissa olikin sitten valitsemista, mutta lopulta päädyin tähän Benettonin villaiseen yksilöön. V-aukkoinen harmaa neule on säilynyt minulla loistavassa kunnossa, ja muutaman kerran on saanut harmitella että miksi en aikoinaan hankkinut tätä mustan lisäksi myös muissakin sävyissä!

IMG_1567

Vaaleansininen kauluspaita
H&M puuvillainen kauluspaita menee tällä hetkellä niin monen kanssa yhteen. Kauluspaidat kun toimii niin yksinään, mutta toimii myös ohueen kerrospukeutumisen yhteydessä.

Raidat
Raidat ovat jo vuosia kuuluneet pukeutumiseen ja tulevat varmasti kuulumaan! Minusta raitaa ei voi koskaan olla liiaksi vaatekaapissa!

IMG_1578

Valkoinen paitapusero
Vaatekaapin tärkeimpiin kulmakiviini kuuluu ehdottomasti valkoiset, keveät paitapuserot. Kesän mittaan onnistuin löytämään viisi erilaista kauniisti laskeutuvaa puseroa.

Farkut
Siniset perus farkut ovat ehdottomasti yksi käytetyimpiä alaosiani. Nämä Zaran vajaamittaiset revityt farkut ovat suosikkini ja näyttävät erityisen hyviltä raikkaan yläosan kanssa.

IMG_1579

Tällaiset suosikit sieltä valikoitu tämän hetkiseen pukeutumiseen! Millaisia teidän tämän hetkiset suosikit on?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi. ♥