Friday, September 2, 2016

Chloé Drew inspiroimana

Jaoin muutama viikko sitten Instagramissa kuvan tyttäreni uudesta laukusta, ja laukku sai kehuja että kyselyjä peräänsä. Tyttäreni osti tämän kaunokaisen Glitteristä elokuun puolessa välissä, juuri koulujen alettua. Uskoisin tämän kuuluneen Glitterin syksyn uutukaisiin, sillä laukusta oli oma kampanja meneillään.

IMG_1796IMG_1798

Laukun nähtyäni minun oli kysyttävä tyttäreltä hänen inspiraation lähdettä, sillä instagramin puolella Metti Forssell sekä Hanna Väyrynen eivät ole pelkästään minun suosikkeja, vaan näistä inspiroivista naisista on tullut yhteisiä suosikkeja, ja tyttären ihastuminen juuri tähän laukkuun oli lähtöisin Chloé  Drew:sta! Tämän beigen lisäksi värivaihtoehtoina oli musta, harmaa, vihreä sekä punainen.

IMG_1805IMG_1800IMG_1804

Minusta laukku on kovin kaunis, ja se sopii oikein hyvin nuorelle tytölle että vanhemman kantajan olalle. Vielä en ole saanut lainata laukkua, mutta kyllä minä varmasti joku päivä kynteni siihen isken... ;)

10 comments:

 1. toi laukku on niiiin kaunis ♥ ihailinkin sitä glitterissä yks päivä aika pitkän tovin, mutta tollanen ketjuhihna on käytössä jotenkin tosi hankala... silti tekis niin paljon mieli hankkia toi itselleen.

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että sieltäkin löytyy tämän laukun kannattajia. <3 Meillä tytär on käyttänyt laukkua neuleiden kanssa, kevyt kerrospukeutuminen on hiukan auttanut tuon ketjuhihnan kanssa. Voisiko tämä toimia myös sinulle? :)

   Delete
 2. Paljonko sun rinsessalla onkaan ikää? Tuo alkaa olla parasta aikaa, kun pääsee lainailemaan puolin ja toisin. ;) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tyttö on jo 9- vuotias! Missä vaiheessa hänestä tuli jo näin iso... :O Tosin minusta nämä kaikki vuodet ovat olleet ihmeellisiä, enkä yhtään menisi ajassa taakse tai eteenpäin. Tällä hetkellä ei voi kuin ihastella tuota upeaa naisen alkua. <3

   Delete
 3. Replies
  1. Niin on, ja onneksi sinäkin löysit lopulta omasi!

   Delete
 4. Kaunis laukku :) Pienen palautteen jos saisin antaa oikeinkirjoitukseen littyen: "että" sanaa käytetään luetteloimaan asioita vain sanan "sekä" kanssa. Esimerkki: Söin sekä omenoita että banaaneja. Ei näin : söin omenoita että banaaneja. Huomioithan tämän pikku jutun niin tekstiä on kivempi lukea:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Annika kehuista että palautteesta! :) Kirjoittaminen ei ole minun vahvuuksistani vahvin, mutta kovasti yritän työstää tuota osaamisaluetta täällä blogin parissa. :)

   Hyvää syksyä sinulle ja iloa blogien pariin. :)

   Delete
 5. Lovely!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥