Sunday, September 11, 2016

Daytime dress with Converse

Vaikka syyskuussa jo mennäänkin, haluan vielä hetkeksi palata elokuun viimeiselle viikonlopulle. Sillä tuo päivä oli todella voimaannuttava, erityisesti aamu, kun istahdimme Jennan, Kirsin ja Henriikan kanssa aamukahville. Juttelimme näiden naisten kanssa aivan kaikesta, ja keskustelujen edetessä aiheet myös syvenivät, ja tuossa kohdin vertaistuen määrä oli aivan omaa luokkaansa. Kovin kiitollinen olen, että aikoinaan olen aloittanut kirjoittamaan blogia, sillä näiden vuosien aikana olen saanut tavata aivan mielettömän upeita naisia. 

Päivän aikana kävimme myös kaupoilla sekä samalla reissulla pääsin ensimmäistä kertaa lounaalle Teatteriin.  Herkullisen salaatin jälkeen kävimme myös kuvaamassa Tuomionkirkolla päivän asut.

IMG_1727

Mustanpuhuvaa hametta piristin Louis Vuittonin Brealla ja valkoisilla tennareilla - hyvinhän ne tennarit taipuvat mekonkin kaveriksi! Tykästyin asuun niin, että olen tässä muutaman otteeseen suosinut tätä samaista komboa useaan otteeseen. Mitäs sitä vaatekriisin iskiessä vaihtamaan hyväksi havaittua. ;) Veikkaan, että mekkoa tulee käytettyä tässä syksyn mittaan vielä paljon!
IMG_1719IMG_1696IMG_1706IMG_1709

Bleiseri ESPRIT
mekko H&M
tennarit CONVERSE
laukku LOUISVUITTON

Kuvat Jenna / Editointi minä

10 comments:

 1. Upeita kuvia! Blogisi on muutenkin aivan ihanan oloinen. :)

  https://peoplebelieve-janika.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Janika kivasta kommentista! :)

   Delete
 2. Replies
  1. Niin oli. <3 Toivottavasti ensi kuussa näemme!? :))

   Delete
 3. Kiva asu! Voisin kuvitella, että menisi iltaankin hyvin korkkareiden kanssa :)

  www.lauraheinikki.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laura ja kiva kuulla että pidit asusta. :) Tämä asukokonaisuus toimisi kyllä varmasti iltatapahtumissa myös, ja nyt säiden kylmetessä ohuet sukkahousut voisi vaihdatuttaa mustiin sukkiksiin vuorostaan. :)

   Delete
 4. Hei Elisabete,

  Hieno yhdistelmä ja olen täysin samaa mieltä, että tennarit menee mekon kanssa vallan mainiosti. Ja minun huomioni kiinni tuo bleaseri, joka toimii oikein hyvin mekon kanssa. Yksivärinen mekko melkeinpä kaipaa kaveriksi jonkin toisen takin tai paidan tuomaan vaihtelua muotokieleen. Kiitos taas ihastuttavasta postauksesta.

  Värikylläistä syksyä,

  -Vella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Vella <3 Ihanaa kun jaksat tasaisin väliajoin jättää kommenttia, kiitos! Totta tuo, että hameen kanssa voisi pukea myös jonkunlaisen muun jakun / neuleen, ja värinäkin toimisi moni muu myös. :))

   Kaunista syksyä Sinulle. <3

   Delete
 5. Tennarit (erityisesti Converset) kelpaavat kyllä mainiosti monen eri asun kaveriksi. Hieno alkusyksyn valo kuvissa!

  ReplyDelete
 6. Kiitos Milla kivasta kommentista! :))

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥