Tuesday, September 6, 2016

Kasvojen varjostus ja korostus

Muutama viikko sitten olin Sokoksella etsimässä itselleni sopivaa korostus ja varjostuspalettia, ja siinä sopivaa tuotetta etsiessä, brändien välistä kilpailua ei voinut olla huomaamatta. Valinnanvaikeushan siinä pääsi yllättämään! Onneksi sain kuitenkin ystävälliseltä myyjältä apua, joka lopulta auttoi päätöksen teossa.

Aikaisemmin olen vain ihastellut muiden lopputuloksia, mutta nyt myös minä olen  päättänyt opetella tämän trendikkään meikkaustavan. Kokeilussani on siis tällä hetkellä Maybelline Master korostus - ja varjostuspuuteri sekä Master Strobing korostuspuikko. Harjoittelut ovat täällä kovassa vauhdissa,  ja arkimeikin kanssa olen suosinut ns. keveämpää korostusta ja varjostusta.

IMG_1837 IMG_1821IMG_1819

Näillä kahdella stepillä saa kyllä ihmeitä aikaiseksi. Elottomatkin kasvot saavat muutamalla sudin vedolla uutta hehkua kasvoille. Mitä mieltä te olette tästä meikkitrendistä? :)

4 comments:

 1. Itse varjostan ja korostan kasvojani yleensä aina ainakin jonkin verran. Tein sitä tosin jo ennen tätä trendiä sen kummemmin sitä miettimättä. Omia lemppareita varjostuksiin on IsaDoran FaceSculptor paletti ja Benefitin Hoola bronzer. Siveltimenä toimii Real Techniquesin uus ruusukultainen contour-sivellin. Korostuksiin käytän milloin mitäkin, mutta lemppari on ehdottomasti Zuii Organicin hohdepuuterit! :) Siveltimenä viuhkamainen sivellin.

  Kevyet valot ja varjot tuo eloa kasvoille ;)

  xx Charlotta Eve
  http://charlottaeve.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä olet kyllä taitava meikkaaja! Uskon että monelle tämä korostus ja varjostus on ollut käytössään jo pitkään. :)

   Kiitos hyvistä vinkeistäsi! Laitan hetimiten nuo siveltimet harkinnan alle! :)

   Delete
 2. Tää tuli enemmän kuin ajankohtaisesti tarpeeseen. Itsekin olen noita eri merkkien tuotteita katsellut marketeissa ja ollut ihan pyörällä päästäni. Tuota samaa puikko katselin itsekin mutta siitä ei ollut testeriä niin en uskaltanut ostaa suorilta käsin. Taidanpa mennä itsekin jonkun ammattilaisen luo.

  ReplyDelete
 3. Ihana kuulla että postauksesta oli apua. <3 Joko olet löytänyt itsellesi mieluisat työvälineet korostukseen ja varjostukseen? :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥