Thursday, October 6, 2016

Nopea päivämeikki

IMG_5499

* Lumenen Heleyttävä voide
*Lumenen kulmakarvakynä
*Lumenen kulmaväripaljetti
*Maybelline korostus ja varjostuspaletti
*Kookos huulirasva

Ripsipidennykset ovat ehdottomasti arkiaamujeni pelastus! Pidennykset kävin laittamassa jo toukokuussa. Minulla on ollut tapana suosia pidennyksiä kesäisin, mutta tällä hetkellä en jostain syystä halua vielä luopua niistä. Aamuisin meikin tekoon menee suunnilleen  5-7 minuuttia. Iho on ihanan päivettynyt vielä matkan jäljiltä, joten paksut meikkivoiteetkin ovat vielä odottamassa vuoroansa.

Minkälainen teidän arkimeikki on ja kuinka kauan teillä menee aamuisin aikaan meikkaamiseen? :)

8 comments:

 1. Minkä ikäinen olet?=)

  ReplyDelete
 2. Oot niin upea. Rakastin keväällä laitattamiani ripsiä ja haluaisin ne uudelleen oli ne niin helpot. Tänään kosmetologilla köydessäni jöin miettimään asiaa.sillä hän kertoi niissä käytettävän hammaspaikkaliimaa. Ai kauheaa 🤔🤔🤔

  ReplyDelete
 3. Voi murunen, ihan häkellyin. Kiitos kovasti <3 Asia on kuitenkin niin, että sinä se upea nainen olet. <3

  Ja ihanko totta?! Tarvitseekin tiistaisen ripsihuollon yhteydessä kysyä mitä liimaa minun ripsiini käytetään... :O

  ReplyDelete
 4. Kiitos kauniista blogistasi! Huomasin kauniiden kasvojesi lisäksi päälläsi olevan neuleen ; I H A N A ! Mistäköhän tuollaisen mahtaisi löytää..? Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!
  -Marika

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marika ihanasta kommentista. <3 Neule on Vilan! Yhtään en osaa kuitenkaan sanoa, että onko tätä tällä hetkellä saatavilla. :/ Koitan katsoa netin syöväreistä ->

   Ihanaa viikkoa Sinulle ja toivottavasti kuulen sinusta vielä. <3

   Delete
  2. Kiitos ihanasta vastauksestasi kommenttiini😊 Olen kyllä lukenut ja seurannut blogiasi jo pidempäänkin mutta jotenkin sitä aina mukamas on niin kiire, ettei ehtisi kommentoimaan, blaah! Yritän kunnostautua tulevaisuudessa, lupaan sen!
   Kivaa viikkoa sinne!
   -Marika

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥