Thursday, October 27, 2016

Suosikkini x 5

PA170325

Syksy ja syyspukeutuminen on saanut herätettyä minussa jälleen uudenlaisen inspiraation niin värien että pukeutumisen suhteen. Erityisesti bleiserit ovat pitkästä aikaan nousseet kärkipäähän pukeutumisessa. Kevyt kerrospukeutuminen tuntuu kovin omalta tällä hetkellä.

IMG_9071

Rauhalliset koti-illat takkatulen ääressä ovat minusta ainutlaatuista. Mihinkään ei ole kiire, vaan kellon saa laittaa syrjään lepään. Saa vain olla ja nauttia pimenevistä illoista perheen kanssa juoden glögiä.

PA140290

Kauniit kynttilät taitavat olla minun yksi heikkouksistani tällä hetkellä. Tuntuu että joka toinen viikko olen ostanut yhden jos toisen kynttilän. Meillä tosin kynttilöitä poltellaan aika paljon, joten näiden kanssa en ole "tarvetta" luonut turhasta. ;)

IMG_9582

Olivia Burtonin kaunis ruusukullattu kello on ollut useana päivänä nyt ranteessani. Harmaa kolibri jaksaa vieläkin sivellä silmääni. Kovin kiitollinen olen vuoden takaisesta yhteistyöstä Rannekelloja.fi kanssa.

IMG_9156

Erilaiset salaatit ovat ehdottomasti minun suosikki ruokana kautta aikojen. Kanasalaatit ovat erityisesti suurinta herkkuani, oli se sitten kotona tai ulkona syödessä.

Miten siellä ruudun toisella puolella, löytyikö yhtään samoja suosikkeja? :) Ihanaa torstaita sateesta huolimatta!

3 comments:

 1. Kauniita kuvia ja tunnelmia! Itsekin olen melkoinen kynttilähamstraaja ja sattumoisin pidin itsekin kädessäni tuota Hem Texin ihanaa kynttilää. :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Jenna. <3 Juuri ihastelin sinun lasikupuasi, kovin kauniilta näytti valkoisen kynttilän yllä. Katsotaan josko jostain löytäisin omani. :)

  Energistä uutta viikkoa! Lauantaina rutistetaan. <3

  ReplyDelete
 3. Kyllä noita kynttilöitä tulee nyt polteltua hyvinkin tiuhaan, kynttiläkutsuillekin lupauduin menemään parin viikon päästä ;) Ihania kuvia ja fiilistä postauksessasi <3 Mukavaa sunnuntai aamua <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥