Friday, October 14, 2016

Täydellinen poncho sää

Aamuisin on ollut todella kylmä, ja nyt viimeistään on saanut kaivaa loputkin lämpimät vaatteet esille. Ulos lähtiessä sitä tulee helposti puettua kevytuntuvatakin ylle, mutta näin lokakuun puolessa välissä haluan muistuttaa ainakin itseäni myös kerrospukeutumisesta. Muutamassa plussa-asteessa tarkenee loistavasti, kun yllensä pukee muhkean neuleen ja nahkatakin. Lopuksi asun viimeistelee vielä poncho, joka tuo kokonaisuuteen oman mielenkiintonsa ja lämmön.

PA140220

Asukuvien ottamisessa menin aavistuksen ajassa taaksepäin, ja nämä kuvat otin puhelimen avustuksella. Olympuksen wifi tarjoaa kyllä mielettömän hyvät työkalut bloggaajalle. Puhelimen avulla sain katsottua oikeat asetukset sekä kokonaisuuden ennen kun kuvia lähdin siirtämään koneelle. Mitä mieltä te olette tästä? Onko tällaiset itselaukaisimella otetut kuvat ok vai haluatteko ennemmin nähdä muiden ottamia kuvia? :)

PA140261

poncho viitta VEROMODA
nahkatakki ESPRIT
neulepusero HAMPTON REPUBLIC
housut PIECE
ylipolvensaappaat KOOKENKÄ
laukku CHANEL

3 comments:

 1. Aivan ihana tuo poncho ❤️ Ottaisin mielelläni tuollaisen komerooni! Just lämpösillä ilmoilla sen vois vetäistä takinkin päälle ja ylipolvensaappaiden seuraksi!

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maija! Tuo VeroModan poncho on myös minun suosikkini. Jo pelkästään värinsä osilta se on todella helppo yhdistää melkeinpä asuin kuin asun kanssa. Saati sitten ajatellen ekstra lämpöä jonka viitta tuo kantajalleen. :)

   Rauhallista torstaita. <3

   Delete
 2. Upea olet niin kuin aina. Siis mitä, kerropa tarkemmin tosta kuvaustyylistä. Mulla on vaan automaattilaukaisin ja saa vain toivoa että kuvasta tulisi siedettävä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥