Thursday, November 17, 2016

Kehystrendit Instrumentariumilta

* Yhteistyössä Instrumentarium

Pyhäinpäivänä olimme Henriikan ja Jennan kanssa inspiroitumassa Indiedaysin päivätapahtumassa, ja ihan ensimmäiseksi kävimme  tutustumassa Instrumentariumin pisteeseen. TrendWalk toimi kampanjan aiheena, ja pisteeltä löytyneet lasit oli jaettu kaupungeittain. Pariisi, Milano ja Lontoo tarjosivat kaikki upeita kehyksiä, ja valinnan vaikeushan siinä pääsi yllättämään!

Itselläni on vuosia ollut silmälasit huonon kaukonäön takia käytössä, ja kotoota löytyy valmiiksi klassiset sihteerikkö kehykset. Niinpä Instrumentariumin pisteellä otettuihin kuviin halusin valita jotain erilaista ja lopulta päädyin Michael Korsin kultaisiin kehyksiin. Nämä sangat sopivat minusta arkeen että juhlaan. Arjessa kultaiset silmälasit menisivät loistavasti rennon villaneuleen ja revittyjen farkkujen kanssa, kun taas illanistujaisissa nämä toimisivat loistavasti mustan pikkumekon kaverina!

picture (98 of 170)

Trendwalk on Instrumentariumin tyylisivusto, jossa pääsee tutustumaan tämän hetken trendeihin, ja persoonallisiin tyyleihin ihmisten kautta. Itse ihastuin erityisesti sivuston minisarjoihin, joissa pääsee seuraamaan muotiviikkojen hulinaa bloggaajien seurassa. Käykää ihmeessä tekin tutustumassa syksyn kehystrendeihin täällä.

picture (99 of 170)-2

kuvat: Sanni Riihimäki / SanniMaria Photography

3 comments:

  1. Ihanat pokat ja vitsi mitä kaunottaria siellä 😍😍😍

    ReplyDelete
  2. Upea tuo puserosi, oletko mistä sen löytänyt?

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥