Tuesday, November 8, 2016

Lumen innoittamana

Marraskuu on tullessansa tuonut ensilumen ja pakkasen, ja nyt viimeistään olisi aihetta kaivaa esille paksumpaa takkia eteisen naulakkoon, ainakin tyttärelle. Itse autoilen päivittäin töihin, joten talvisin olen lämpimän kerrospukeutumisen ansiosta pärjännyt hyvin pitkälle villakangastakilla.

Nahkahansikkaat ovat pitkään lämmittäneet jo käsiä, mutta muhkeat talvihuivit ja pipot kaivoin vasta viikonloppuna esille.
Untitled #105
Muutamia suosikkeja juuri nyt - osa löytyy vastaavina jo vaatekaapista, jotain taas on vielä hankintalistalla. Asusteiden saralla suurinta päänvaivaa aiheuttaa talvikengät!  Tyttärelle tilasin juuri Nellyltä valkoiset Duffyt kokeiluun, jotka ulkonäöltään muistuttavat Timberlandeja. Mutta minkälaisilla kengillä sitä itse pärjäisi kovillakin pakkassäillä?

Lisäksi silmää miellyttävät lämpöiset villaneuleet, siistit farkut, viininpunainen kynsilakka, kauniit tekstit koruissa, sekä viime vuoden Zaran villakangastakkini. Takkirintamalla himoitsen harmaata takkia, mutta kaappi ei ikävä kyllä anna myöden uutta takkia ajatellen. 

2 comments:

  1. Itse olen niin onnellinen henkkikseltä löytämästäni villakangastakista, väri ja malli on just eikä melkein.
    Syksyn toinen uutuus Balmuirin huivi on niin ihana että huh huijaa. Talvikengät pitäisi ehdottomasti löytää, sellaiset joilla tarkenee kovemmallakin pakkasella.

    ReplyDelete
  2. Voi kun pääsisikin autolla, että voisi aina pukeutua nätisti, eikä tarvisi palella! Itsellä käytössä R/H Karla villakangastakki, joka ei todellakaan riitä pakkasasteilla, joten käytän sen alla kevytuntsikkaa, jonka avulla pärjään juuri ja juuri. :D Pelkään kovempia pakkasia, koska se tarkoittaa, että joudun luopumaan tuosta takistani ja vetämään michelin mies-lookkia ylle.
    Olisko vinkkiä nättiin, mutta tosi lämpimään talvitakkiin? ;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥