Tuesday, December 6, 2016

Itsenäisyyspäivä

Hyvää itsenäisyys päivää kaikille! Täällä ollaan tänään nautittu päivästä kotosalla. Olemme tyttären kanssa koristellu joulukuusen ja leivoimme myös piparitaikinasta joulukranssin. On ollut ihana olla vain kotona, ja nauttia kiireettömyydestä. Ennen linnan juhlia aiomme lähteä vielä ulkoilemaan, ja samalla reissulla viemme kynttilät myös hautausmaalle.

En voi jotenkin todeksi uskoa, että siitä on kohta kulunut vuosi, kun elämän arvaamattamuus toi suuren surun. Ikävä on kova, ja rintaakin puristaa. Mutta luottavaisin mielin otetaan joulu vastaan. Jokainen päivä on siunaus, ja iloitaan jokaisesta uudesta päivästä.

Mutta tänään tosiaan skoolataan Suomelle television edessä. Mitä teidän itsenäisyyspäivään kuuluu? Aiotteko te katsoa linnan juhlia?

PC060725

Jokainen päivä on siunaus, ja iloitaan jokaisesta uudesta päivästä. 

6 comments:

 1. Hei mikä piparikranssi! Love it! <3 Vähän vilkuilin juhlia, mutta tytöt pitivät kiireisinä. :D Hyvää viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Katja. <3 Hyvää uutta vuotta teidän koko perheelle. <3

   Delete
 2. Paljon tsemppiä ja voimia sinne! Nämä yleiset juhlapyhät kaiketi on niitä pahimpia hetkiä, silloin kun on menettänyt läheisen ja rakkaan. Meillä vietetään nyt ensimmäistä joulua ilman isääni ja pala hiipii kurkkuun kun asiaa vain ajattelenkin.
  Paljon vietuaali-halauksia ja kiitos kauniista kirjoituksesta!
  -Marika

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Marika, täältä rutistan sinua kovasti. <3 Sinun kommenttisi meni syvälle sydämeen, kiitos että jätit viestiä. Toivottavasti siellä joulu sujui kaikesta huolimatta kuitenkin ihanasti!?

   Toivotaan että uusi vuosi toisi meille molemmille edes pienen palan rauhaa sydämeen suuria menetyksiä ajatellen, ja toivotaan että vielä joskus, suru muuttaa muotoansa meidän sydämissä. <3

   Hyvää uutta vuotta!

   Delete
 3. Replies
  1. Täältä rutistan sinua Jenna kovasti. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥