Thursday, January 19, 2017

Vaatekaapin kevätsiivous

Vaatekaapin siivous ja pinojen läpikäyminen tämän kevään osilta on nyt suoritettu, ja voi että kuinka ihana tunne tuo onkaan! Ajan mittaan olen tullut entistä tietoisemmaksi oman pukeutumisen suhteen, ja klassinen pukeutuminen onkin ehdottomasti minun juttuni ja tämän asian ymmärrettyäni olen välttynyt toistuvilta hutiostoksilta. Viime vuonna taisin ihan muutaman kerran saada aivopierun sovituskopissa.

IMG_0776IMG_9780

Vielä muutama vuosi sitten, olin todella huono luopumaan vielä asioista ja pinojen välistä löytyi vaatteita usean vuoden takaa. Hyvä esimerkki oli alustopit, uusia hyväkuntoisia oli pinollinen ja siltikään en raaskinut heittää kulahtanutta toppia pois. Onneksi nykyään ajattelen toisin, ja ymmärrän sanoa heipat kun aika on tullut.

P1191273

Siivouksen jälkeen jäljelle jäi pieni pino vaatteita ja asusteita myytäväksi. Vaatepinon asusteineen päivineen vein aamusta kirpputorille myyntiin. Pitkän harkinnan jälkeen olen myös laittanut facebookkin erääseen ryhmään YSL Chyc Cabaksen myyntiin, ja tuon lisäksi aion laittaa Pariisista ostamani Massimo Dutin kiertoon. Laittakaa kommenttibokxiin ihmeessä viestiä, jos kiinnostus heräsi. Voin tehdä näistä oman myynti-ilmoituksen myös tänne! :)

12 comments:

 1. Tiedän niiin tuon tunteen, kun vaatekaapin perukoilta löytyy lähes käyttämättömiä vaatteita vuosien takaa :D Monesti miettii, että kyllä minä tätä vielä joskus käytän, mutta sitten sitä tilannetta ei koskaan tulekaan ja vaate vaan roikkuu mukana. Viime syksynä jotain klikkasi ja tyhjensin armottomasti vaatekaapistani kaikki vaatekappaleet, joita ei ollut tullut puoleen vuoteen käytettyä :) Jäljelle jäi vain sopivia ja mieluisia vaatteita, jopa ne kuuden vuoden takaiset "tavoitefarkut" lähtivät nyt täyttämään muiden kaappeja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän niin tuon fiiliksen...✌🏻️

   Kiva kuulla, että siellä ruudun toisella puolella myös muut suorittavat näitä inviksiä! Nämä tekevät ihan omalle mielellekin hyvää! :)

   Delete
 2. Kevätsiivous on tullut mullekkin perinteeksi :) Vaatekaappi todellakin kaipaa vähintään kerran vuodessa kunnon katsausta, ja teinkin itse juuri viime viikolla kunnon karsinnan, ja vein monta pussillista vaatteita kirpputorille :) Hyvää viikonloppua sinne ! <3

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja mitä säännöllisemmin tuon siivouksen tekee, sen tietoisemmaksi tulee omasta tyylistään! 😍

   Ihanaa viikonloppua myös sinne.❤️

   Delete
 3. Voi että, minulla syyhyää kädet tarttua samaan garderobihommaan! Hyvältä näyttää ja kuulostaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että tämä postaus on saanut inspiraation heräämään! 😍 Oletko jo tehnyt kevätsiivouksen?

   Delete
 4. Mä olen myös nykyään harkitsevaisempi ostamisen suhteen ja aika hyvin tunnen oman tyylini. Hutiostoksia tulee erittäin harvoin enää, onneksi niin! Mutta luopuminen on ajoittain mullakin vaikeaa, mutta jos joku vaate on seissyt kaapissa käyttämättömänä kannattaa se todellakin silloin laittaa kiertoon.

  Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se menee! Yksikään tavara ei kuitenkaan ikinä pyyhi muistoja sydämeltä, joten tuon ajatuksen kannattaa pitää mielessä kun suorittaa siivousta.💕

   Ihanaa viikonloppua😘

   Delete
 5. Sinun tyylisi onkin niin kauniin ajaton ja klassinen! <3 Ihana keväinen fiilis välittyy kuvistasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinun tyylisi on myös ajattoman kaunis! Sinä upea murunen.💕

   Delete
 6. Yllätyksiä löytyy helposti vaatekaapista ;) Minä huomasin tuossa eräänä päivänä yhden paitapuseron jossa vielä hintalappukin kiinni, en enää edes muista mihin juhlaan olin paidan ostanut mutta nyt kun löysin tuon niin tiedänkin jo käyttötarkoituksen :) Ihanaa sunnuntaita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Myös tuollaiset löydökset ovat mieluisia, ja inspiroituminen viestii hyvästä ostoksesta.😍

   Ihanaa viikonloppua!❤️

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥