Wednesday, January 11, 2017

Vapaapäivänä

IMG_7200

Se tunne, kun saat istahtaa heti aamulla kampaajantuolille ja lukea pitkästä aikaan mielenkiintoisia lehtiä nauttien kahvista. Kampaajalla olen viimeksi käynyt noin vuosi sitten. Tämän pitkän aika välin aikana olen juurikasvuani hoitanut ihan kotosalla. Tuo samainen lopputulos alkoi kuitenkin tympimään, joten uusi ilme oli tervetullut. Kampaajan kanssa löysimme heti yhteisen sävelen, ja päädyimme raidoittamaan hiuksia. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen! Ostin kokeiluuni muuten Sokokselta Cailapin pehmeät, yöhön sopivat papiljotit. Tarkoitukseni olisi niitä ensi yönä kokeilla niitä. Kiinnostaisiko teitä kuulla kokemuksiani niistä ja oletteko kokeilleet vastaavanlaisia?

Ihanan hemmotteluhetken jälkeen suuntasin ystäväni kanssa lounaalle, jossa aika vierähti kuin siivillä. Tuon jälkeen käväisin nopeasti vielä ruokakaupassa ja nyt viimeinkin kotona. Ihana saada istahtaa koneen äärelle kahvikupin kanssa, ja taidankin tämän postauksen jälkeen lukea lempiblogeja ja kommentoida oikein ajan kanssa! :)

8 comments:

 1. Täysin päinvastainen päivä sinulla! Kauheaa kiirettä ja stressiä koko päivä tai taitaa olla koko viikon, vaikka koitankin päässäni rauhoittaa kaaosta. Tätä lukiessa taas kuitenkin tuli rauhallinen olo. Ei lainkaan kateellinen tai katkera. Tätä lukiessa tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Omasta kampaamo käynnistä on myös vuosi jo aikaa ja aamun aloittaminen kampaamo käynnillä kuulostaa ihanalta luxukselta. :) Jotenkin on jo tottunut elämään tällä tukalla, että melkein unohtaa koko kampaamot! Ihanaa loppuviikkoa sinulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos RMariannaS kommentistasi, kiitos. <3 Ihana kuulla jos kiireettömyyden tunne on välittynyt sinne saakka!

   Kyllä tuo kampaamo käynti tekee aina hyvää, ei pelkästään hiuksille vaan henkisesti myös nuo hetket ovat ihanan levollisia. Lupaathan sinäkin mennä pian kampaajalle, ja nauttia tuosta hetkestä hemmotellen itseäsi!? <3 Ihanaa uutta viikkoa! :))

   Delete
 2. Hassua, minäkin tein juuri postauksen kampaammo reissustani todellakin erillä lopputuloksella kuin mitä sinulla oli. Ehdottomasti haluan kuulla mitä tykkäsit uusista poplareistasi sekä haluaisin nähdä millaisista värkeistä on kysymys.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinun hiuksista tuli todella kauniit, iso peukku ainakin minulta! <3 Ja lupaan tehdä paplareista oman postauksensa. :)

   Ihanaa uutta viikkoa teidän koko perheelle. <3

   Delete
 3. Mua kiinnostaa, sillä oon rollereita käyttänyt satunnaisesti öisin ja muutaman jo onnistunut rikkomaan kun oon joutunut lievää väkivaltaa käyttämään jotta olen aamulla saanut hiukset kieputettua irti. Jos jollain muulla valmistajalla vaihtoehto, kuulen siitä mielelläni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kun näin moni on kiinnostunut kuulemaan lisää! Kiitos kommentista Mansikoitaja vaahtokarkkeja, ja ihanaa uutta viikkoa sinulle. :))

   Delete
 4. Ihanaa luettavaa! Kiinnostaisi kovastikin kuulla paplareista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Sini, kiitos. <3 Palaan tähän aiheeseen pian!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥