Tuesday, January 3, 2017

Vuosi 2016

... iloitsin työnrintaman mahdollisuuksista. Viiden vuoden työurani pienyrittäjällä oli tullut päätökseensä, ja tuo jos mikä suretti. Samanaikaisesti olin kuitenkin valmis hyppäämään tuntemattomaan, ja kovin onnekkaaksi sain kokea työrintaman, sillä tänä päivänä töiden saaminen ei ole mitenkään itsestäänselvyys, ja kaikista mahdollisuuksistani olin hyvin kiitollinen.

... Tammikuussa juhlimme myös tyttäremme 9-vuotis syntymäpäiviä. Tässä kuussa kynttilöitä on sitten kymmenen jo puhallettana. Kuinka se aika rientääkin näin!? 

... Suru on ollut myös yksi päällimmäisiä tuntemuksia, ja jokaisesta viime vuoden päivästä koen suurta kiitollisuutta. Viime vuonna opin entisestään vaalimaan sydämessäni arjen pieniä tekoja, ja ennen kaikkea nauttimaan jokaisesta hetkestä.

...  Keväällä blogisaralla pääsin kokemaan huikeita juttuja! Oli mielettömän kiva kokemus päästä tekemään mm. omaa juttua Oloblogit lehteen!

Näyttökuva 2016-03-06 kello 9.01.15 ... Opinnot olivat hyvällä mallillaan, jopa niin hyvällä mallillaan, että olen hieman etuajassa valmistumisen suhteen.

... Kesän parhaisiin muistoihin kuuluu tyttären loman aloitus hyvän todistuksen kera, venereissut, kiireettömät hetket ystävien seurassa ja perheen keskeiset viikonloppureissut.

... matkalaukun pakkaaminen. Alkusyksystä saimme jälleen nauttia Mallorcan lämmöstä.

... Rakkaan ystäväni häät, jossa minä ja neljä muuta ystävääni saimme olla kaasoina.

Näyttökuva 2017-01-03 kello 11.11.47 ... Syksy jäi vaikeana aikana mieleen. Kävin suuren taistelun oikeuksistani, ja tästä saan olla todella kiitollinen perheelleni ja ystävilleni. He uskoivat ja seisoivat tukenani, ja tuo taistelu kannatti. Tuo jos mikä kasvatti rohkeutta minussa.

Tässä muutamia kohokohtia menneeltä vuodelta. Ylä- ja alamäkiä siihen kuului, ja nyt entistä vahvempana odotan innolla mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessansa. :)

2 comments:

  1. Replies
    1. Samat sanat sinulle myös! Rutistan täältä sinua kovasti. <3<3

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥