Wednesday, February 1, 2017

Desenion sisustaulut

*Yhteistyössä Desenio

Olen jo pitkään ihastellut Desenion julisteita muiden blogeissa, ja kun heiltä otettiin yhteyttä yhteistyön merkeissä, ja valinnan vaikeushan siinä pääsi iskemään jo ennen kun sain klikattua itseni heidän verkkokauppaan. Julisteiden grafiikka ja yksinkertaisuus viehättää omaa silmääni kovasti, ja verkkokaupassa ei myöskään jää inspiraatio uupumaan, sillä sieltä saa mitä ihanampia ideoita keittiöön, olohuoneeseen sekä lastenhuoneeseen.

Minä valitsin kaksi erilaista kahvisanomaa keittiöön kehyksien kera. Minusta nämä musta valkoiset julisteet kehyksien kera sopivat kuin nenä päähän meidän sisustukseen. Yksinkertainen sanoma sopii mitä parhaiten tälle kahvin suurelle ystävälle!

IMG_9277

Tyttärelle valitsin kolmannen julisteen, ja hänelle otin julisteen muotikirjoilla. Meidän 10-vuotias rakastaa lukemista, joten julisteen kaunis kirjapino sopi täydellisesti hänen huoneeseensa.

IMG_9278
IMG_9279-2

Kiitokset Deseniolle yhteistyöstä! Kauniit julisteet kehyksien kera ovat saaneet paljon kehuja ja näin ollen tämä yhteistyö tulee tarjoamaan lisä jatkoa, joten pysykäähän kuulolla!

Ihanaa helmikuun ensimmäistä päivää toivotan teille jokaiselle. 

6 comments:

 1. Kerrassaan kauniit valinnat! Ja tuo kirjapino-juliste on ihan uusi tuttavuus minulle - kovin on suloinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen! <3 Tuo kirjajuliste on kyllä todella kaunis yksityiskohta tyttären huoneessa. :)

   Delete
 2. Ihanat kahvi sisustustaulut <3 Tuolta Deseniolta löytyy ihania juttuja :) Kivaa helmikuuta <3

  ReplyDelete
 3. Kiitos! Nyt vain verkkokaupan puolelle tutustumaan ja tilailemaan uutta ilmettä kotiin. :))

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥