Saturday, February 11, 2017

Sisustushaaveita uuteen kotiin

Kevään tullen sisustusinspiraatio nousee minulla aina huippuunsa, ja tulevan muuton ansiosta päässä pyöriikin nyt vaikka minkälaisia ideoita. Osa ajatuksista on pienempiä, muutama taas suurempia.
Untitled #106
Kotimme värimaailma tulee jatkumaan neutraalin vaaleana, joten siihen on helppo ujuttaa ripauksen väriä. Piensisustamisessa kulta on saanut minut ihastumaan itseensä, ja sohvalle haluisin kevääksi ostaa uudet sisustyynyt. Pitkään olen haaveillut Balmuirin nimikoiduista sisustustyynyistä. Toiveissa olisi koko perheen nimikoidut monogramtyynyliinat kultaisin kirjauksin! Uusien liinojen lisäksi, olohuoneeseen haaveilen saavani myös uuden maton! Olen nähnyt aivan mielettömän ihania olohuoneita tämän printtimaton innoittamana, ja nyt tietysti minäkin haluan tälläisen! :D En yleensä ole kuvioitujen mattojen perään, mutta tämä printti kolahti ja samalla se näyttää todella raikkaalta! Maton lisäksi, haluaisin löytää meidän makuhuoneeseen kauniin kokovartalopeilin.

Suurempia hankintoja tulemme tekemään tyttären huoneeseen. Olemme luvanneet hänelle ostaa työpöydän ja tuolin. Hänen toiveena olisi saada isojen tyttöjen huone. Tuntuu kovin haikealta, kun lapsuusaika on meillä tietyllä tapaa jätetty nyt taakse, ja uusi vuosikymmen aloitettu. Onneksi tytön kanssa makumme kuitenkin kohtaavat, ja hän antaa minun sisustaa huoneensa vapaasti. Tyttären huoneen lisäksi, meidän tarvitsee olohuoneeseen ostaa tämän hetkisen Ektorpin lisäksi kahden istuttava sohva, tai sitten kaksi lepotuolia.

Sellaisia haaveita olisi täällä uuden asunnon innoittamana. En kyllä malta odottaa, että saamme kaikki tavarat paikoilleen, ja pääsen hiomaan yksityiskohtia! :)

4 comments:

 1. Kivalta kuullostaa sisustus suunnitelmasi <3 kevät taitaa meissä naisissa usein aiheuttaa sellaista kodin sisustusmeininkiä :) Kivaa sunnuntaita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla, että sielä tykättiin keväisistä sisustus inspiraatiostani. :))

   Energista torstaita. <3

   Delete
 2. Paiskasin muru sua haasteella <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, käyn heti kurkkaamassa. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥