Wednesday, March 29, 2017

Polaroid kuvat sisustuksessa

P3282300P3282303

Tytär sai tammikuussa meiltä syntymäpäivälahjaksi Polaroidkameran, ja siitä lähtien tämä kamera on ollut hänen ja hänen ystävien kesken todella suosittu! Kameran kanssa on tullut ikuistettua tärkeitä hetkiä rakkaiden ystävien ympäröimänä. Instax minillä olemme pian ottaneet 20 kuvaa, ja tällä hetkellä nuo kuvat ovat sinitarralla kiinnitettynä vaatekaapin kyljessä. Haluaisin kuitenkin keksiä kuville kivemman paikan tytön huoneesta. Kuvista haluisin myös tehdä jonkinlaisen kuvakollaasin, kollaasin joka olisi helposti muokattavissa. Toki, perinteinen pyykkinaru pyykkipojillakin voisi olla hauska ja toimiva idea?!

Taidankin klikata itseni seuraavaksi Pinterestin inspiroivaan maailmaan. :)  Tuleeko teille mitään kivoja ideoita mieleen, ja onko tämä Polaroidkamera teille entuudestaan tuttu?

4 comments:

 1. Ei vitsi kiitos muistutuksesta! mun on jo pitkään pitäny hankkia toi!

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/snapchat-shots-lately.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kiittämistä! Lämpimästi voin suositella tätä kameraa, yhtään muuta miinus asiaa tästä en keksi kuin hintavat filmit. :)

   Ja kiitos Jemina,tulen vierailemaan blogissasi. 💞 ihanaa torstaita!

   Delete
 2. Ihana lahjaidea! Olen itse huomannut, että lapset on tosi hyviä kuvaajia. Monet ihan vahingossakin otetut kuvat on ihana priimaa ja monesti parempia kuin ihan itse ottamalla ottamat kuvat! Kiitos siis vinkistä☺️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kiittämistä! Tämä kamera sopii kyllä kaikenikäisille lahjaksi, ja varmasti tulee maksamaan itsensä takaisin kaksin kerroin. Iloa se tuo erityisiin hetkiin paljon!😍

   Ihanaa torstaita Marika.❤️

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥