Sunday, March 19, 2017

Second Hand löytö

Joskus sitä onnistuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan - tai olemaan tori.fissä juuri sopivalla hetkellä! Aina silloin tällöin olen puhunut, kuinka haluisin Lv:n Neverfull Azurin lisäksi omistaa vielä toisen Neverfullin eri kuosilla ja koossa. Neverfull Azurini on ollut minulla käytössä ties kuinka monta vuotta, ja vieläkin se on todella kauniissa kunnossa. Se on aivan täydellinen arkilaukku minusta!

Vaikka tuo laukku onkin tänä päivänä todella suosittu, en todellakaan ole antanut sen häiritä rakkauttani tätä klassikkoa kohtaan. Tasaisin väliajoin olen katsonut tämän laukun myynti-ilmoituksia ja nyt onnistuin löytämään gm:lleni pikkusiskon.

P3182101P3182109

Tämä kaunis pieni monogram kuosinen kaunokainen on täydellinen lisäys laukkukokoelmaani. Sävymaailman innoittamana minulla on mielessä jo vaikka minkälaisia asukokonaisuuksia. Tulette varmasti näkemään tätä kyllästymiseen saakka. ;)

Suloista sunnuntaita! 

9 comments:

 1. TUo monogram on kuosina se jonka ehdottomasti haluan itselleni seuraavaksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, jos olet hankkimassa juurikin Neverfullia,lupaan että tulet rakastamaan sitä laukkua jokaista euroa myöden! :))

   Delete
 2. Voi miten suloinen <3 Neverfull on kyllä niin käytännöllinen laukku :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on kyllä todella suloinen pieneen ilmeensä vuoksi. Mm-koon tilavuus myös pääsi yllättämään minut! 12-tuumainen läppäri menee huolletta sen sisään. :))

   Delete
 3. Hyvä löytö, kun noita PM kokoja ei paljon käytettynä näe myynnissä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥