Tuesday, March 7, 2017

Uusi työpöytä

Kävimme sunnuntaina Ikeassa, ja tässä olisi nyt kuvia uudesta työpöydästä. Olohuoneemme on todella suuri ja valoisa, joten tämä mahdollisti puolisolleni ja minulle monen vuoden jälkeen oman työpöydän. Pukkijalkoja olen ihastellut ties jo kuinka kauan, joten tiesin hetimiten minkälaisen työpöydän haluaisin meille.

Pöytä on minusta ihanan raikas, ja pukkijalat tuovat oman keveytensä paksun levyn kaveriksi. Vastakohtana valkoiselle toivoisin löytäväni ainakin mustan muistitaulun. Tv-tasomme päällinen on musta, joten tästä johtuen kaipaisin edes hiukan yhtenäisyyttä. Tuolina meillä on tällä hetkellä ollut käytössä keittiönpöydän yksi tuolista. Ikeasta en löytänyt mieluista tuolia, joten tämän suhteen on pidettävä vielä silmät auki, ja pohdittava erilaisia vaihtoehtoja. Tuleeko teille mieleen mitään kaunista yksinkertaista tuolia, joka toimisi tämän työpöydän kanssa? :)

P3061952 P3061959
P3061946

9 comments:

 1. Todella ihana työpiste. Houkuttelee työn ääreen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti viestistäsi, ja ihana kuulla että uusi työpisteemme miellyttää myös sinun silmääsi. :)

   Hyvää naistenpäivää! :)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos ihana <3 Mekin pidämme siitä todella paljon! Nyt kun vielä vain löytäisi sen täydellisen tuolin kruunaamaan kokonaisuuden. :)

   Ihanaa naistenpäivää <3

   Delete
 3. Aark tuo on ihan liian ihana. Noita pukkijalkoja olen ihastellut monessa blogissa, jos laittaisin jonkun työpöydän niin se olisi varmaankin tuollainen ihanuus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen! Miten ihanaa, että täällä ollaan tykätty myös uusista hankinnoistamme. Tämä jos mikä inspiroi jatkamaan kotipostauksien parissa, kiitos kaikille. <3

   Ihanaa naistenpäivää.<3

   Delete
 4. Aivan täydellinen! 😍 Kartellin Ghost?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tiedätkö Kartellia olen minäkin pohtinut. :) Hinta on vaan sellainen mitä pohdin, kun aikaisempaa kokemusta minulla ei ole niistä. Osaatko sanoa kohtaako niissä hinta-laatusuhde? :))

   Delete
  2. Kuulemani mukaan kohtaa mutta yksi kaveri tosin totesi ne naarmuuntumisherkäksi. Mutta kestävyys on hyvä ☺️

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥