Saturday, March 18, 2017

Vaaleanpunaista olohuoneessa

Kaunis vaaleanpunainen on yksi tämän kevään trendi väreistä, ja salakavalasti minäkin olen sille lämmennyt. Minusta tuo väri toimii pienin ripauksin niin pukeutumisen että sisustamisen saralla todella kivasti ja mikä parasta, kyseisestä väriä kokeillakseen ei tarvitse maksaa maltaita. Tällä hetkellä kun ei taida olla ainuttakaan kauppaa, mistä kyseistä väriä ei löytyisi.

H&M:llä törmäsin näihin vaaleanpunaisiin tyynynpäällisiin ja päätin edullisen hinnan vuoksi ottaa nämä kokeiluun sohvalle. Tutun ja turvallisen beigen siirsin hetkeksi syrjään, ja uutta sävyä rauhoittaakseni kaivoin esille harmaat tyynynpäälliset. Ei sohva paljoa vaatinut saadaksensa jälleen uutta ilmettä!

P3172071 P3172079P3172075

Olohuoneemme taitaa tekstiilien osilta olla nyt valmis! Mitä pidätte? :)

Ihanaa lauantaita. 

3 comments:

 1. Todella valoisaa ja kaunista 😙😙😙

  ReplyDelete
 2. Kiitos murunen <3 Suloista sunnuntaita teidän perheelle <3:)

  ReplyDelete
 3. Aivan IHANA olohuone! Katsoin ja selasin nämä kuvat moneen kertaan ja fiilistelin tunnelmaa. Ihanan avaraa ja harmonista; kyllä sinä osaat! <3
  Onko uusi kotinne muuten "pysyvä"? En tiedä mistä minulle on tullut mileikuva, että se olisi väliaikainen. Ehkä olen nähnyt unta. :D Joka tapauksessa, niin ihania kuvia jälleen kerran!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥