Wednesday, March 1, 2017

Valkoista ja harmaata

Hui että - viime postauksesta ehtikin vierähtämään tovi! Viimeiset kolme viikkoa on hulinaa riittänyt aamusta aina iltaa asti, mutta nyt vihdoin ja viimein alkaa helpottamaan. Muutto uuteen kotiin onnistui hyvin ( kiitos perheen ja ystävien ) ja pikkuhiljaa tavaratkin alkavat löytyvän omilta paikoiltaan. Vanhassa kodissa olisi enää jäljellä yleissiivous, ja perjantaina meidän perhe sulkee tuon vanhan kodin oven viimeistä kertaa. Sanomme hyvästit kodille, ja samalla otamme askeleen kohti uutta ja jännittävää!

Ja kiitos teille ihanat, kun olette täällä blogin sekä somen puolella kyselleet vointiani. Täällä voidaan jo paljon paremmin, jokainen uusi päivä on parempi. Varovainen saa olla kyllä vielä liikkeissään, mutta tähän osasinkin jo varautua, kun lääkärit perinpohjaisesti kertoivat miten kylkiluiden parantuminen tapahtuisi. :)

P2281668P2281652

pusero H&M
housut SELECTED FEMME
huivi CUBUS
laukku LV
kello MK

Mitä teille kuuluu? Tuntuu kyllä todelta kivalta olla jälleen blogin parissa ja vielä kun tietää, että nyt aikaakin riittää myös tämän rakkaan harrastuksen pariin!

2 comments:

  1. Voi kun olet aina niin kaunis ja tyylikäs <3 niin kuin myös kotinnekin.
    Miss you beauty <3

    ReplyDelete
  2. Ihana kuulla että voit paremmin <3 ja voi miten oletkaan fiiliksissä kun muutto ohi ja uuden kodin sisustelut mielessä, mitähän ihanaa keksitkään laittaa kotiinne <3
    Ihanaa viikonloppua ja leppoisaa maaliskuun alkua <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥