Friday, April 7, 2017

Instagram: Elissabetes

Heippa ja oikein ihanaa perjantaita! Kuinka teidän viikko on sujunut? Meidän viikko on tähän asti kulunut varsin hektisesti, eilen töiden jälkeen olimme juhlimassa ystäväperheen tyttären 10-vuotissyntympäiviä, ja muiden vieraiden lähdettyä me jäimme vielä nauttimaan yhteisestä hetkestä omiemme kanssa. Tämän aamun olen vuorostaan startanut juoksutreenillä, ja suursiivouksella! Ihana ottaa viikonloppu vastaan, kun koti on puhdas ja kaikki pyykitkin on pesty.

Tälle viikonlopuksi on luvassa vaikka mitä kivaa, ja viikonlopun kuulumisia tulen varmasti jakamaan jälleen instagramin aikajanalla. Sinne jaan ei niin huoliteltua kuvia ja videoita meidän arjesta, joten jos haluatte seurata arkeamme hiukan pintaa syvemmälle, sen tarjoaa tätä mukava applikaatio. Jonain päivinä jaan enemmän, toisina vähemmän. Joten jos kaipaatte kauniin hattaramaailman lisäksi myös ripauksen arkea, niin kurkatkaa Insta-storyt. Löydät tilini instagramista nimellä @elissabetes. Nähdään siellä!

Näyttökuva 2017-04-07 kello 11.23.20Näyttökuva 2017-04-07 kello 11.23.34

5 comments:

 1. Kuulostaa hyvältä viikonlopulta! Olet ihanan energinen, ja Insta-tilisi on kyllä kivaa seurattavaa :). Aurinkoa viikonloppuusi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuinka kaunis viesti, kiitos siitä! Sanasi menevät syvälle sydämeen.💕

   Ihanaa torstaita Milla 💞🌸

   Delete
 2. Ihanaa aurinkoista viikonloppua ihanuus <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥