Friday, April 21, 2017

Kuinka pukea boyfriend-farkut keväällä?

Olen aikoinaan tehnyt postauksen boyfriend- farkuista kesän innoittamana, ja tuo postaus nousee näin kevään ja kesään kynnyksellä tilastoissa vahvasti esille. Niinpä päätin kesäisien inspiraatio asukokonaisuuksien lisäksi tehdä myös muutaman asun kevättä ajatellen.

Itse miellän boyfriend-farkut enemmän kevääseen ja kesään kuuluviksi, vaikka mikäpä estäisi näiden käyttämisen myös talviaikaan. Tällä hetkellä minä olen parittanut kyseiset farkut conssien kanssa ja mukavan neulepuseron kanssa. Valkoisen ja sinisen raikas liitto on ehdottomasti mitä toimivin! Töihin lähtiessä olen niskaan heittänyt kevyen kevytuntuvatakin.
Untitled #107


Ja kunhan lämpöasteet tästä lämpenevät entisestään, tämä rento neulepusero, boyfriend-farkut ja conssit yhdistelmä on kiva yhdistää vuorostaan paitapuseroon sekä balleriinoihin. Tässä asussa mukavuus on taattu, ja jos ryhdikkyyttä jää vielä kaipaamaan, niin bleiserillä saa tuonkin asian korjattua.
Untitled #108
Siinäpä tuli muutama tälle hetkelle sopiva asu poikaystävä- farkkujen kera, inspiraatio olisi kyllä riittänyt vielä vaikka kuinka moneen kollaasiin! Mitä pidätte näistä kahdesta asuista?

Ihanaa alkavaa viikonloppua. :)

5 comments:

 1. Kivat asukokonaisuudet <3 Noi boyfriend farkut on kivat, mä olen miettinyt että pitäis ostaa mutta vielä jääneet ostamatta...Aurinkoista viikonloppua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen hankkimaan omat jos suinkin vastaan tulee istuva malli! Toimivat todella monen asun kanssa kivasti yhteen. 😊

   Ihanaa alkavaa toukokuuta murunen.💞

   Delete
 2. Onko sun oikea nimi terhi? 😂

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain. 😉
   Reipasta alkavaa viikkoa Anonyymi. 😊

   Delete
 3. Tosi kivan näköisiä vaatteita! Itse tilasin hieman samantyylisen trenssitakin Betty London-nimiseltä merkiltä (https://www.spartoo.fi/Betty-London-b939.php). Muuten on tullut paljon käytettyä yksinkertaisia neuleita sekä bootseja ja lisättyä mukaan aina jokin pieni joukosta erottuva yksityiskohta.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥