Tuesday, May 9, 2017

Italialaisen kehystrendin innoittamana

*Yhteistyössä Instrumentarium

Osa teistä saikin muutama viikko sitten, seurata Instagramissa minun tarinassa - päivänäni kulkua  Indiedaysin joka vuotuisessa Blogger´s Inspiration tapahtumassa. Seurakseni sain jälleen tänäkin vuonna Henriikan ja Jennan!  Kaikki pisteet olivat omalla tapaa inspiroivia, mutta meitä kolmen koplaa taisi eniten yhdistää kuitenkin Instrumentariumin keväinen piste.

Tällä kertaa pääsimme tutustumaan Heritagen uuteen kehysmallistoon. Italialainen kehys- ja aurinkolasilasibrändin perusta on käsityö, ja kauniit yksityiskohdat sekä viimeistelty tekniikka. Itse pisteellä esillä oli heidän uusi Spectacles of time -  mallisto,  joka on ammentanut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Oli hienoa päästä ihastelemaan toinen toistaan kauniimpia kehyksiä! Ennen kuin luette postausta yhtään enempään, kurkatkaapa seuraava video.


Pisteelle mentäessä tiesin heti, että haluan kokeilla jälleen jotain normaalista poikkeavaa ja valinnan vaikeushan siinä meinasi päästä yllättämään. Ennen kuvattavaksi menoa, jokainen meistä kuitenkin lopulta löysi itsellensä mieluisen mallin, ja niiden innoittamana päästiin kuvauttamaan itsemme hauskojen somisteisen keskelle.

picture (70 of 185)

Jos nyt tarvitsisin uudet silmälasit, valitsisin ehdottomasti Coco Chanelin ajan, 1900-luvun. Cocon elämänkirjan lukeneet tietävät mistä puhun! Miltä ajalta te valitsisitte lasit? :)

Video ja kuva: Sanni Riihimäki

2 comments:

 1. Apua miten ihana kuva teistä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Näiden kahden naisen välissä on helppo olla onnellinen. <3
   Rutistus luoksesi! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥