Friday, May 19, 2017

Työpöydän äärellä

Huomenta ihanat!

Tällä viikolla on tullut tehtyä pitkiä päiviä töissä, ja eilisen aamupalaverin jälkeen siirsin katseeni loppuviikon vapaihin! Toki nämä vapaapäivät menevät nyt kevään viimeisien kurssitehtävien parissa.

Juuri nyt minulla on meneillään markkinoinnin kehittämistehtävä, sekä kolme erillistä kansainvälistä kurssia, ja kaikki palautukset olen ajatellut tekeväni vielä ennen lomalle lähtöä. Kesäksi kun olen erikseen ottanut ison saksankielen kurssin sekä Hr- johtamista. Näiden kurssin ohessa olisi samanaikaisesti tarkoitus myös kirjoittaa opinnäytetyötä. Hommaa siis riittää ihan koko kesälle, mutta en yhtään valita! Opiskelu on minusta todella kivaa, ja vielä kun aiheet ovat kiinnostavia. :)

P5183158
P5183143P5183142P5183155

Ja erityisen mukavan tästä perjantaiaamusta tekee parveke ja siihen porottava aurinko! Olen istunut tässä aamukahvin ja läppärin kanssa melkein kahdeksasta alkaen. Ajattelin istua tässä niin kauan, kunnes suuntaan lounaalle ystäväni kanssa.

Ihanaa alkavaa viikonloppua.

3 comments:

  1. Ihana työpiste sinulla :) Minäkin tänään napsin kuvia kun sain tehtyä uuden pöydän bloggailunurkkaukseen ;) Aurinkoista sunnuntaita ja tsemppiä kovasti opiskeluihin <3

    ReplyDelete
  2. Postaus sisustamisesta kiinnostaa ehdottomasti! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥