Monday, May 8, 2017

Valoisa koti ja kuulumisia

Niin se viikonloppu jälleen meni, ja menikin varsin kivoissa merkeissä. Viikonloppu oli hyvin urheilutäyteinen, sillä jalkapallo kausi on aloillaan ja vuorostaan koripallossa lähestytään kauden päätöstä, ja kiireistä arkea helpottaakseen, aion minä huomenna suunnata äitien jalkapallotreeneihin. Pakko kyllä myöntää, että aavistuksen jopa jännittää tuleva, sillä omasta nuoruuden vuosista jalkapallon parissa on kulunut jo vuosia! Pidetään sormet siis ristissä, että taidot eivät ole kokonaan kadonneet. Ehkä vain hieman ruostuneet... ;)

Uudessa kodissa valoisuus on ehdottomasti se, mikä saa minut joka aamu ja ilta hymyilemään. Kevään valossa on aina ollut minusta jotain ainutlaatuista. Itse kodinkin yleisilme alkaa olla kokonaisuudessaan olemaan valmis, vaikka kyllähän sitä melkein viikottain keksii jonkin korjattavan kohteen tai uuden sisustusprojektin. Onneksi viime viikkoina on arki ollut kuitenkin niin kiireistä, että aikaa ei ole löytynyt kaupoille. 
P5073067P5073061
P5073053

Ja psst.... Seuraava sisustusaiheinen postaus tulee käsittelemään meidän eteistä. Luonnos on jo työn alla, joten lisä kotipostauksia pyytäneet pysykäähän kuulolla. :)

Ihanaa uutta viikkoa.

2 comments:

 1. Ihana olohuone näkymä <3 Valoisuus on kyllä ihanaa energiaa :) Mukavaa maanantai iltaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos murunen jälleen sanoistasi.💕 teidän koti aivan yhtä ihana myös!

   Hyvää yötä teidän perheelle!💞

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥